Ντέμης Νικολαϊδης για Μάνταλο: «Εγώ στην θέση του θα έφευγα από την ΑΕΚ»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2021

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, υψώνοντας ασπίδα προστασίας για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την γνώμη του για την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Μάνταλου και σημείωσε ότι εκείνος θα έφευγε από την «ένωση.»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη εκπομπή της NOVA:

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Μάνταλος δεν παίζει. Δεν υπάρχει κανείς να ενώνει την άμυνα με την επίθεση σαν τον Μάνταλο. Είναι εξωπραγματικό αυτό, όχι προπονητικά, η αντίδραση του κόσμου, αυτά που ακούμε για τον Μάνταλο. Λες και δεν ξέρει κανείς μπάλα από τους προπονητές και από εμάς που λέμε ότι κάποιοι είναι καλοί παίκτες. Αυτό ψυχολογικά μπορεί να επηρεάζει τον Μάνταλο χρόνια τώρα. Τι να κάνει κάποιος παίκτης για να αποδείξει ότι είναι καλός. Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ. Θα έφευγα, να έκανε κάτι τέτοιο σαν τον Πέλκα. Έπρεπε να φύγει να πάρει λίγο αέρα. Για κάποιο λόγο όταν χάνει η ΑΕΚ πρέπει να φταίει ο Μάνταλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είπε ότι: «Από το παιχνίδι μου έκανε εντύπωση και ο Τσούμπερ, ήταν το χειρότερό του παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου καλός, αλλά δικαιούται ο άνθρωπος. Το να έχεις Μάνταλο, Τσούμπερ, Λιβάι και Αραούχο, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα το βρουν».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.