Ntelia-mania και στο transfermarkt: Πάνω από τον Μέσι και τον Ρονάλντο!

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2023

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια έχει κάνει τον κύκλο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, χάρη την απίστευτη ασίστ που έδωσε στον Κάλεντ Νάρεϊ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανοίγοντας το δρόμο για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ένωσης.

Μάλιστα, ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είδε το όνομά του να φιγουράρει σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ευρώπης, στη "Marca", με το ισπανικό μέσο να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορεί να υπάρχει βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν, όμως ο μικρός θα πρέπει να βραβευτεί και για την καλύτερη ασίστ της χρονιάς».


Η Ntelia-mania όμως δεν σταματάει για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, οποίος έχει προκαλέσει ντελίριο χαράς στους φίλους του "δικεφάλου" με όσα κάνει εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ παράλληλα ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός πλανήτης αναζητεί όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί να συλλέξει για εκείνον.

Αυτό αποτυπώνεται απόλυτα στην κατηγορία most viewed players του transfermarkt, με τον Κωνσταντέλια όχι απλά να βρίσκεται στο Top-10, αλλά είναι ψηλότερα στη λίστα από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, με τον Έλληνα να είναι 6ος και τους δύο θρύλους του ποδοσφαίρου να βρίσκονται στην 8η και στην 7η θέση αντίστοιχα.



Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας συναντάμε τον Στέφαν Μπαΐτσεβιτς της Λίβερπουλ, οποίος προέρχεται και αυτός από τις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου όπως στην περίπτωση του Κωνσταντέλια. 

Στη 2η και στη 3η θέση βρίσκουμε το δίδυμο που οδηγεί τη Νάπολι προς το scudetto, τον Κβαρατσχέλια και τον Οσιμέν. Στην 4η θέση είναι ο Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαρδίτης, στην 5η θέση ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Premier League, Μάρκους Ράσφορντ και την πρώτη 10άδα συμπληρώνουν ο Βέχορστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Νούνιες της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.