Νέτο: «Με ψυχή… άντε για τη νίκη»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος23 Ιουνίου 2020

Ο Ντάρσι Νέτο κρίνει πως η αυριανή «μάχη» Άρη-ΑΕΚ θα κριθεί στην «καρδιά», καλώντας τους παίκτες του Άρη να καταθέσουν την ψυχή τους.

Αρχικά ο βετεράνος Βραζιλιάνος ακραίος αναπολώντας το παρελθόν είπε: «Αν μπορούσα να παίξω, να έβαζα ένα γκολ», ενώ θυμήθηκε την πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό, την οποία αρνήθηκε για να συνεχίσει στον Άρη: «Μου έδινε 2,5 εκ. ο Ολυμπιακός. Έγινε συμβούλιο με τον Μαρινάκη. Εγώ είπα όχι. Είχα συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμα με τον Άρη. Μου είχαν πει ότι είχε ξεκινήσει κρίση με προσφυγές και οικονομικά αλλά δεν ήθελα να φύγω».

Ερωτηθείς αν πλέον κρίνει πως ήταν μια αρνητική τελικά απόφαση, απάντησε:

«Όχι. Τα λεφτά είναι πολύ σημαντικά. Αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά. Εγώ έχασα 500.000 στον Άρη, δεν έκανα προσφυγή. Έκανα συμφωνία με την ομάδα να με πληρώσει σιγά σιγά, μετά η ομάδα έπεσε στη Γ’ Εθνική…».


«Το 150% και χωρίς παιδικά λάθη»


Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Νέτο σχολίασε:

«Δεν είναι εύκολο. Είναι σημαντικό ματς. Είναι θέμα καρδιάς, θέλησης. Δεν θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα. Αύριο είναι ένας αγώνας, να περάσουμε στον τελικό. Θέλει 150% θέληση και να βάλουμε ένα γκολ. Και να μη δεχθούμε γιατί τελευταία δέχεται γκολ η ομάδα. Κάνουμε παιδικά λάθη αμυντικά».


Για την απουσία του Βέλεθ είπε:

«Σημαντική απουσία. Να δούμε. Ο Ούγκο Σόουζα δεν μπορεί να παίξει. Γιατρός δεν είμαι, αλλά όπως τον είδα από κοντά είναι πολύ δύσκολο. Όποιος κι αν παίξει να τα δώσει όλα. Αν κάνω μια καλή προετοιμασία νομίζω μπορώ να παίξω κι εγώ ακόμα!».


Σχετικά με τον ποιο θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό παίκτη για τον Άρη, εκτίμησε:

«Δεν είμαι προπονητής. Για εμένα όμως Γκάμα και Φετφατζίδης, αν είναι σε καλή μέρα, μπορούν να κάνουν καταπληκτικά πράγματα».


«Θα περιμένει πίσω η ΑΕΚ»


Όσο για την εικόνα της ΑΕΚ και πώς περιμένει να διαχειριστεί το παιχνίδι;

«Πιστεύω θα κλειστεί πίσω και θα περιμένει. Η ΑΕΚ 100% θα έρθει αύριο με σκληρή άμυνα να περιμένει το λάθος του Άρη. Έχουν καλούς παίκτες, καλή ομάδα και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η ψύχη θα παίξει αύριο. Να έχουμε ομαδικότητα και πάθος. Είναι ντέρμπι. Δεν θα είναι εύκολο. Ας μπει το πρώτο γκολ και να μην δεχθούμε από παιδικά λάθη γκολ. Συγκεντρωμένοι όλοι και χωρίς λάθη. Άντε… με τη νίκη»!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.