«Να καταλάβουν όλοι ότι αυτό το Πάσχα πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας»

Metrosport Team16 Απριλίου 2020

Το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες να πειθαρχήσουν τα μέτρα και να μην μετακινηθούν εκτός αστικών κέντρων ενόψει του Πάσχα έστειλε ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Θωμάς Γέρμανος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους ελέγχους που πραγματοποιεί η αστυνομία με στόχο την αποτροπή μετακίνησης των πολιτών εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι εφαρμόζονται τα μέτρα. Διενεργούνται παντού αυστηροί έλεγχοι. Επιχειρούν κάποιοι να μετακινηθούν, ο καθένας λέει τη δικαιολογία του, ωστόσο, είναι προφανές για ποιον λόγο θέλουν να φύγουν. Ο σκοπός δεν είναι να τιμωρηθούν οι συμπολίτες μας. Πρέπει να κατανοήσουν από μόνοι τους ότι πρέπει να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, όσοι δεν το έχουν ήδη πράξει. Όλοι πρέπει το Πάσχα να μείνουμε στο σπίτι μας, να βοηθήσουμε όλοι μας ώστε να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που περνάμε. Το θέμα δεν είναι να απαγορεύσει η αστυνομία τις μετακινήσεις, αλλά να τις απαγορεύσει ο καθένας στον εαυτό του. Το να παίξουμε το “κλέφτες και αστυνόμοι” δεν έχει κανένα νόημα. Πρέπει ο κάθε πολίτης να καταλάβει ότι πρέπει να μείνει στο σπίτι του το Πάσχα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.