Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/4) στη Μυτιλήνη, όταν δάσκαλοι και συνοδοί φέρεται να άφησαν πίσω περίπου 10 μαθητές δημοτικού σχολείου μετά το τέλος εκκλησιασμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά παρέμειναν στον χώρο της εκκλησίας και στους γύρω δρόμους χωρίς την παρουσία ενήλικα, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση. Ορισμένα από αυτά βρέθηκαν σε κατάσταση σύγχυσης και έντονου στρες, ενώ άλλα ξέσπασαν σε κλάματα, μη γνωρίζοντας πώς να αντιδράσουν.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον επίτροπο του ναού, ο οποίος αντέδρασε άμεσα, συγκέντρωσε τους μαθητές και φρόντισε να τους συνοδεύσει με ασφάλεια πίσω στο σχολείο τους.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από γονείς και κηδεμόνες, ενώ βρίσκεται υπό διερεύνηση, καθώς τίθενται σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ευθύνη και την επίβλεψη των μαθητών κατά τη διάρκεια σχολικών δραστηριοτήτων εκτός σχολείου.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube