Metropolis 95,5 κι Αναστασιάδης…

Αρις Νικολάκης12 Μαΐου 2021

Δεν τον κουνάνε ρούπι από τις θέσεις του. Κι ας λυσσομανούν θεοί και δαίμονες. Κι ας περνά από σαράντα πέντε κύματα. Γι’ αυτό παραδεχόμαστε τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ακούσαμε τη συνέντευξη του στο Metropolis 95,5. Υποκλιθήκαμε μία ακόμη φορά στη λεβεντιά του.

Στην απόδοση ευσήμων από τον Άγγελο Αναστασιάδη στον κορυφαίο ραδιοσταθμό αναφερόμαστε. Τούτο επειδή μετέδωσε τη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης κι ουχί τον Ημιτελικό με την ΑΕΚ. Τα είπαμε τότε. Τα λέμε και τώρα.

Σε ποιόν θεό πιστεύουν άραγε – ακόμη απορούμε - όσοι τον όρισαν;

Πλημμύρισε το περιβάλλον μας από τις εξαιρετικές κουβέντες για την αρετή και την τόλμη και φυσικά την ελευθερία του Metropolis 95,5. Η λεβέντικη επιλογή του συγκίνησε ένα πλήθος φίλων του εντός κι εκτός συνόρων. Ένιωσαν περήφανοι γι το ραδιόφωνο τους.

Δε μας έμειναν πολλά – βλέπετε - στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε. Ελλάδα κι Ορθοδοξία μας έμειναν…

Ευτυχώς που στους ιστούς τού Metropolis 95,5 ανεμίζουν κι η Ελλάδα κι η Ορθοδοξία!

Και που είστε; Με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε. Δεν έχουμε καν. Θυμόμαστε φυσικά, το βλοσυρό ύφος του στα αποδυτήρια της Τούμπας όταν μας έμπαζε (νεοσσοί της δημοσιογραφίας, εμείς…) εκεί… Στα άδυτα (;) για ένα ζεστό τσάι ο θρυλικός Νικηφόρος Τσαρπανάς. 

Μπλέκαμε (με την καλή έννοια) στα πόδια των παικτών. Παίρναμε έτσι και δηλώσεις τους. Δεν το ήθελε αυτό ο Άγγελος Αναστασιάδης. Δεν είχε άδικο. Ως εκ τούτου και μετά από λίγα χρόνια έπαψε γενικά, αυτή η …επαφή! Έγιναν άδυτα - δίχως το ερωτηματικό σε παρένθεση - τα αποδυτήρια. Έγιναν κι αίθουσες Τύπου.

Όχι τίποτε αλλά για να μην πουν κάποιοι πως εκθειάζουμε τον Άγγελο Αναστασιάδη επειδή είμαστε φίλοι. Τον εκθειάζουμε επειδή έχει τη λεβεντιά της σταθερότητας της πίστης του. Σε όλα σε τούτη τη ζωή! Έτσι;

Κι εάν αρέσει ή όχι ως προπονητής; Δικαίωμα του καθενός. Δικαίωμα και δικό μας να τον θεωρούμε πολύ μπροστά από την εποχή του. Με όλα τα υπέρ κι όλα τα κατά. Κι αδικήθηκε κι αδίκησε τον εαυτόν του. Δίχως όμως η λεβεντιά του να φθαρεί σταλιά…

ΥΓ 1: Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους στα Σκόπια! Η Σόφια δεν τούς αφήνει σε χλωρό κλαδί όσο επιμένουν για «μακεδονική ταυτότητα» και «μακεδονική γλώσσα». Αναγνώρισε μεν, την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία». Δεν αναγνωρίζει δε, ταυτότητα και γλώσσα ανάλογα…

ΥΓ 2: Και στην Αθήνα; Πετούν συνεχώς την μπάλα στην κερκίδα. Ναι, η τέως (συγ)Κυβέρνηση υπέγραψε με ισχνότατη πλειοψηφία στη Βουλή (και… παχύτατη μειοψηφία στον λαό!) την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Ναι, έδεσε χειροπόδαρα τη νυν Κυβέρνηση αλλά… Υπάρχουν προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ για μη παράδοση αμαχητί ιερών κι οσίων!

ΥΓ 3: Θυμίζουμε απλά, όπως ο νυν ΓΓΑ έβαλε φαρδιά, πλατιά την υπογραφή του στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Ως πολιτικός κι ουχί ως αθλητής κι επιστήμονας κρίνεται ο Γιώργος Μαυρωτάς. Και σφόδρα κατακρίνεται…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.