Medriterranean: Μεγάλα ματς, ισορροπίες και… γκολ

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος27 Φεβρουαρίου 2021

Μπαίνουμε σε κρίσιμες αγωνιστικές, με τα ευρωπαϊκά κύπελλα επίσης σε δραστηριότητα και με μεγάλο ενδιαφέρον. Στα εγχώρια Πρωταθλήματα σε Ιταλία και Ισπανία, έχουμε και σπουδαία ντέρμπι και ισορροπημένα παιχνίδια.

Ξεκινώ από την Ιταλία που κάνω μια σκέψη στο GG ανάμεσα σε Σπέτσια και Πάρμα. Το έβγαλαν στον πρώτο γύρο, η Πάρμα «καίγεται» και θα ψάξει τη νίκη, είναι καλό το «σενάριο» για τη Σπέτσια. 

Η Λάτσιο με «κρυάδα» από το CHL πηγαίνει στην Μπολόνια η οποία στο Νταλ’ Άρα αμελητέα δεν τη λες και σκοράρει, οδηγώντας στη σκέψη για GG. 

Μένω λίγο περισσότερο στο Μπεντεγκόντι. Η Βερόνα έχει την τάση να τα καταφέρνει φέτος με τους «μεγάλους». Η Γιουβέντους έρχεται με κακή ψυχολογία από το CHL, με πολλές απουσίες (Ντανίλο, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντιμπάλα και ερωτηματικά Αρτούρ και Μοράτα) και έχασε δύο φορές στην τελευταία τριετία στη Βερόνα. Κάνω μια σκέψη στην κόντρα με Combo 1X&GG. 

Η Σαμπντόρια έχει κερδίσει 4 φορές την Αταλάντα από το 2017-18, ισοπαλίες στα τελευταία 2. Ο Γκασπερίνι έχει χάσει 6 από τα 9 παιχνίδια του κόντρα στον Ρανιέρι. Πολύ καλή προσπάθεια από την Αταλάντα με 10 κόντρα στη Ρεάλ, αλλά ίσως την επηρεάσει στη Γένοβα. Ακόμη μια σκέψη για Combo 1Χ&GG. 

Θα κρατήσω την Ίντερ που πήρε την κορυφή, τη διαφορά και το ντέρμπι με τη Μίλαν, που έχει μόνο το Πρωτάθλημα και τη διαχείριση του +4. Η Τζένοα βγάζει πολύ καλά στοιχεία, έχει «σφίξει» ως ομάδα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει να τη φρενάρει (1&Under 3,5). 

Η άλλη επιλογή από την Ιταλία είναι μια πιθανή ισοπαλία ημιχρόνου σε δύο ομάδες που είναι ισοδύναμες, που δεν έχουν και το πιο γρήγορο τέμπο και που… περπατάνε παράλληλα (6-7-10 απολογισμός, 25 βαθμοί, 25-33 τέρματα για την Ουντινέζε, 25-35 για τη Φιορεντίνα). 

Από την ισοπαλία ξεκινάει (και ίσως καταλήξει) και το ντέρμπι Ρόμα-Μίλαν. Ισόπαλο 3-3 ήταν το ντέρμπι του πρώτου γύρου. Δύο ισόπαλα ντέρμπι Ρόμα-Μίλαν έχουν να εμφανιστούν από το… Millenium (1999-2000), αλλά αμφότερες είχαν και τις ευρωπαϊκές προκρίσεις τους και μιλάμε για την καλύτερη έδρα (Ρόμα) κόντρα στην καλύτερη επίδοση εκτός έδρας (Μίλαν).

«Γέφυρα» για την Ισπανία είναι η ισορροπημένη κατάσταση ανάμεσα σε Έιμπαρ και Ουέσκα. Χαμηλό τέμπο ματς αναμένεται, 1-5-6 εντός ο απολογισμός της Έιμπαρ, 1-5-6 ο απολογισμός εκτός της Ουέσκα. Χωράει ισοπαλία, πιο πιθανό για τα 45 πρώτα λεπτά. Λίγο η αίσθηση, λίγο η μέτρια Μπαρτσελόνα, λίγο ότι στον πρώτο γύρο η Σεβίγια πήρε 1-1 στη Βαρκελώνη και στο Κόπα Ντελ Ρέι οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν 2-0 την Μπάρτσα, με ωθεί προς το 1Χ (και με GG στο 2,40). Χαμηλά σκορ και μεταξύ τους και στη σεζόν, «σφιχτό» ματς, ντέρμπι Βάσκικο, με πολύ under και Χ ημιχρόνου θα κρατήσω στο Αλαβές-Οσασούνα. Κλείνω με το καλοπληρωμένο (2,00) GG στο «Θεράμικα» ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο. Όλα GG τα τελευταία εντός της Βιγιαρεάλ (Σάλσμπουργκ, Μπέτις, Σοσιεδάδ, Γρανάδα, Λεβάντε), αντίστοιχα τα τελευταία εκτός της Ατλέτικο (Λεβάντε, Γρανάδα, Κάδιθ, Έιμπαρ), με δύο ομάδες που έχουν αρκετούς ικανούς επιθετικούς για να σκοράρουν.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΙΝΤΕΡ – ΤΖΕΝΟΑ 1 & Under 3,5

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΑΛΑΒΕΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.