MasterChef - Καρφιά Κατερίνας σε Ηλία: «Να βάλει ροζ φούστα»

Metrosport Team23 Απριλίου 2020

Φαίνεται πως τα αίματα... άναψαν στο MasterChef στο χθεσινό (22/4) επεισόδιο.

Μπορεί ο Ηλίας Κιαζόλι να έχασε από τον Γιώργο Λασκαρίδη, ωστόσο, οι κριτές του MasterChef του έδωσαν μία ακόμα ευκαιρία να ξανά διεκδικήσει τη θέση του στο σπίτι, μία ευκαιρία που όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε ο ίδιος και έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Ο ίδιος αντί να επιλέξει τον αντίπαλο του, προκάλεσε τους παίκτες να πουν ποιος θέλει να τον αντιμετωπίσει. Αυτή η κίνηση βέβαια δεν άρεσε στους υπόλοιπους παίκτες με την Κατερίνα Λένη να ξεσπά. 

«Εγώ ήθελα να με δείξει! Ήθελα να με δείξει, όμως, να μου πει πως θέλει να μονομαχήσει με μένα! Θα του έλεγα, και γω! Δεν το είπε για άλλη μια φορά. Πάλι λίγος. Όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί σκέφτεται, “τώρα εάν πω εγώ πως θέλω να κατέβει η Κατερίνα κάτω πως θα φανεί αυτό; Λέει όποιος θέλει ας κατέβει. Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου!

Μπορείς να το πεις; Γιατί όλο αυτό το παρεάκι των άχαστων μαγείρων δεν τα λέει ποτέ μπροστά και τα λέει πάντα από πίσω; Εγώ λέω, λοιπόν, για τον Ηλία πως να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει. Πιο καλά θα του ταιριάζει και να ‘ναι ροζ!».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.