Μάντζιος: «Παίζουμε για να κερδίζουμε, όχι για να μη χάσουμε»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2021

Ο Άρης κατάφερε να... «αποδράσει» με το διπλό από το ΟΑΚΑ, καθώς το γκολ του Ροζ ήταν αυτό άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, ενώ ο Σίλβα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Ο προπονητής των  «κιτρινόμαυρων», Άκης Μάντζιος, μετά το πέρας της αναμέτρησης και μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση στάθηκε στα θετικά στοιχεία που έδειξε το σύνολο του ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τα όσα είδε στο αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού σταδίου της Αθήνας και έφερε τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών NovaSports:

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τις πολλές που έχουμε κάνει αυτές τις 21 αγωνιστικές. Δεν θέλουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις, πληρώσαμε με τον Αστέρα ότι δεν το είχαμε τελειώσει νωρίτερα, θα μπορούσαμε και σήμερα να το κλειδώσουμε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει νοοτροπία και χαρακτήρα. Παίζουμε για να κερδίζουμε, όχι για να μη χάσουμε! Άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι».

Για να συμπληρώσει: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες κλασικές ευκαιρίες είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός, γιατί άλλες φορές το πληρώσαμε. Κάναμε, όμως, μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι κυπέλλου ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να ξεκουραστούμε».

Για το ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν συνεπής στα αμυντικά τους καθήκοντα: «Τα παιδιά δουλεύουν για την ομάδα, κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά, από την επίθεση. Υπάρχει μια ομάδα με 11 ποδοσφαιριστές. Ο Άρης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, παίζει για να κερδίζει, δεν αλλάζουμε το πλάνο μας όπου κι αν παίζουμε». 

Αναφορικά με τις μεταγραφές του Άρη: «Ήρθαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν αυτούς που ήδη υπάρχουν. Όλοι θέλουν τον χρόνο τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.