Μανούχος: Έλλειψη ανθρωπιάς για Σάστρε και καταστρατήγηση κανονισμών

Metrosport Team01 Μαρτίου 2023

Εφόσον έχει έστω και ελάχιστο ίχνος ευαισθησίας, που είναι λογικό να διαθέτει, ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, ο Μανούχος, πρέπει να θυμηθεί και κυρίως να αναλογιστεί, γιατί υπέπεσε σε μη ανθρώπινα λάθη, στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.  

Ειδικά στα τελευταία λεπτά της προαναφερθείσας αναμέτρησης, η συνολική λειτουργία της διαιτησίας ήταν, αδιανόητη. Ο Σάστρε χτυπήθηκε δύο φορές. Η πρώτη στο σαγόνι του, από τον αγκώνα του Άμραμπατ. Η δεύτερη στο μέτωπο, από αγκωνιά του Αραούχου. Και οι δύο παραβάσεις ήταν εμφανέστατες. Ο Νορβηγός διαιτητής, συνέχισε το παιχνίδι και στις δύο περιπτώσεις. 

Ο Μανούχος, ως 4ος και πιθανός αντικαταστάτης (σύμφωνα με τους κανονισμούς) του πρώτου διαιτητή, όφειλε να προτρέψει, επανελλημένα τον Νορβηγό, να υποδείξει τις κάρτες σε παίκτες της ΑΕΚ. Τον Σάστρε τον έβλεπε ματωμένο και δεν έκανε το παραμικρό. Και σαν να μην έφθανε αυτό; Οταν μπήκε ο επίδεσμος στο κεφάλι του Σάστρε και η ειδική γάζα στο σαγόνι του, συνέβη το αμίμητο. Είχαμε την πλήρη καταστρατήγηση των κανονισμών από τον διαιτητή Μανούχο. 

Ο οποίος παρεμπόδισε δύο φορές τον Σάστρε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα στην ΑΕΚ για δυόμιση λεπτά, όταν πίεζε τον ΠΑΟΚ για να μειώσει το σκορ. Με λίγα λόγια, ο Μανούχος, δεν έδειξε κανένα απολύτως ανθρώπινο ενδιαφέρον για τον Σάστρε όταν τον γρονθοκοπούσαν με αγκωνιές οι Άμπραμπατ και Αραούχο. 

Δεν πήγε προς το μέρος του, να δει, εάν είναι καλά ο Ισπανός. Και επιπλέον, όταν μπήκαν οι επίδεσμοι στο κεφάλι του και ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο, αντί να του επιτρέψει την είσοδο (από την στιγμή που η μπάλα είχε βγει πλάγια), του... έφραζε τον δρόμο. Λες και ήταν….αμυντικός της ΑΕΚ που δεν του επέτρεπε να κάνει κίνηση. Η αντίδραση από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ήρθε με την έκρηξη του Καρυπίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.