Μάκος: «Ο Κωνσταντέλιας έβαλε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του» - Τι είπε για Άρη και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2023

Για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο Conference League, αλλά και των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού στο Europa League, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γρηγόρης Μάκος, με τον ίδιο να σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ έχει το πιο εύκολο έργο από τις υπόλοιπες ομάδες ενώ έκανε ειδική μνεία στον Γιάννη Κωνσταντέλια για τον οποίο σημείωσε πως έδειξε την ομαδικότητα του.

Αρχικά ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ο ΠΑΟΚ έχει την πιο εύκολη θέση και μπορεί να ''καθαρίσει'' το παιχνίδι και την πρόκριση. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία της με τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, είναι στα πόδια της η τύχη, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τις αναμετρήσεις τους να γίνονται εκτός έδρας έχουν πιο δύσκολη αποστολή , με τις ελληνικές ομάδες συνολικά να έχουν κάνει βήματα προόδου στην Ευρώπη».

Προσθέτοντας: «Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επιικύνδινα , με τις ελληνικές ομάδες όταν προέρχονται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα , να δυσκολεύονται. Για την Αμπερντίν το ότι έρχεται με αλλαγές , μπορεί να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται να δείξουν πράγματα».

Για τον Κωνσταντέλια: «Φαίνεται τι ταλέντο είναι, αλλά χρειάζονται προσοχή αυτοί οι παίκτες, καθώς υπάρχουν παραδείγματα από το παρελθόν. Αν και επιθετικός, όλοι περίμεναν να σουτάρει, αλλά με χαροποιεί ότι μέσα στην ένταση του παιχνιδιού σκέφτηκε να πασάρει τη μπάλα και με εξέπληξε η κίνηση του γιατί δεν σκέφτηκε μόνο το εγώ του, αλλά έβαλε το σύνολο πάνω από το δικό του».

Ενώ για τον Άρη: «Ο Άρης από εκεί που κάνει το ένα βήμα μπροστά, κάνει δύο πίσω και πρέπει να βρει έναν κορμό κάτι το οποίο δεν έχει σε αντίθεση με άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.