Κυριάκος: «Στην καρδιά μου ο Άρης, θα κερδίσει την ΑΕΚ»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Ανήμερα του ντέρμπι μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Τάσος Κυριάκος, ο οποίος το μοναδικό τέρμα του με την φανέλα των κιτρινόμαυρων το πέτυχε κόντρα στην Ένωση με απευθείας φάουλ. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε επί τούτου ενώ έκανε και την πρόβλεψη του για τον σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω βάλει στην καριέρα μου. Την θυμάμαι αυτή την φάση. Είναι κρίμα οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σε άδεια γήπεδα. Είναι τελείως διαφορετικό να βάζεις γκολ και να νιώθεις τον παλμό της εξέδρας. Μακάρι να γυρίσει ο κόσμος, θα είναι για όλους καλύτερα. Κάποιοι που δεν έχουν ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα δεν μπορούν να το νιώσουν. Είναι ένα γκολ που ακόμη και σήμερα με ρωτάει ο γιος μου, πως το έβαλα».

Για το αν ο γιος του παίζει και αυτός ποδόσφαιρο: «Τον έχω σε μια ακαδημία, έχει και αυτός καλά πόδια. Και αυτό, όχι επειδή είναι γιος μου (γέλια)».

Για το αν ο Άρης έχει καλούς παίκτες για τις στημένες φάσεις: «Θεωρώ πως ο Άρης έχει ποδοσφαιριστές με πολύ καλά στημένα. Ο Γκάμα έχει τρομερά χτυπήματα, όλα του τα σουτ και οι σέντρες είναι μισό γκολ. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει η ομάδα να έχει γκολ από τα στημένα του».

Για την πορεία του στον Άρη: «Το διάστημα που πέρασα από τον Άρη, δέθηκα με τον κόσμο. Είναι μια ομάδα, που σε κάνει να νιώθεις μέλος της. Μας αγάπησαν, η ομάδα πήγαινε καλά και για αυτό έχω τον Άρη στην καρδιά μου. Θα ήθελα πολύ σήμερα να ήμουν στο γήπεδο στο ματς με την ΑΕΚ».

Για την πρόβλεψη του για το ντέρμπι: «Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση. Τα παιχνίδια σε Λαμία και Γιάννενα δεν έπρεπε να ξεκινήσουν καν έτσι όπως ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Σε διαφορετική περίπτωση θα τα είχε κερδίσει αυτά τα ματς. Έχει ψυχολογία και πιστεύω σήμερα θα κερδίσει ο Άρης».

Θυμηθείτε το γκολ του Κυριάκου με την φανέλα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.