Κυλώνης: Bάση το G/G

Θανάσης Κυλώνης29 Απριλίου 2021

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα είναι η σειρά για τους πρώτους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Γιουνάιτεντ είναι το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά το 1.55 στον άσο της κόντρα στη Ρόμα, είναι πολύ χαμηλό για τέτοιας σημασίας και δυσκολίας παιχνίδι. Στο «Ολντ Τράφορντ» δυσκολεύεται φέτος, θυμίζω ότι δεν κέρδισε Μίλαν και Σοσιεδάδ κι ότι η Ρόμα νίκησε εκτός έδρας Μπράγκα, Σαχτάρ και Αγιαξ για να φτάσει μέχρι εδώ. Κρατάω το g/g κοντά στο 1.85, εκατέρωθεν γκολ βλέπω και στο Βιγιαρεάλ-Αρσεναλ, με την ομάδα του Εμερι να μετρά μόνο νίκες εντός έδρας στην Ευρώπη φέτος και τους «κανονιέρηδες» να έχουν τελικά τους Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ διαθέσιμους. Οσοι τζογάρετε σε ακριβή σκορ, το 2-1 είναι αρκετά πιθανό και στα δύο ζευγάρια και πληρώνει από 7.50 μέχρι 9.00+. Πολύ συνηθισμένο σκορ, το οποίο αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει των ρεβάνς την άλλη εβδομάδα.

Στη ρεβάνς της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται νίκη για να προκριθεί στον τελικό μετά το 0-1 στο ΟΑΚΑ, συνεπώς ο άσος κοντά στο 1.80 δεν αξίζει. Η ΑΕΚ έστω και χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία, Ολιβέιρα θα έχει τις ευκαιρίες της για να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ έχει κενά πίσω, αλλά στην Τούμπα πολύ σπάνια μένει δυο σερί ματς «άσφαιρος». Καλό το g/g στο 2.00+.

Στη Β’ Γερμανίας, καυτό φαβορί το Αμβούργο που κινδυνεύει να μείνει εκτός Μπουντεσλίγκα για μια ακόμη χρονιά. Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες απέναντι σε μια Καρλσρούη που είναι αδιάφορη ουσιαστικά, ελλιπής και κουρασμένη, παίζοντας σήμερα το 3ο της ματς μέσα σε διάστημα 6 ημερών! Χαμηλός ο άσος στο 1.55, μαζί με over 1,5 πάει στο 1.70+ και αποκτά κάποιο νόημα.

ΔΥΑΔΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ G/G
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 1 & Over 1,5


ΔΥΑΔΑ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΡΟΜΑ G/G
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G

ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ (ΜΟΝΑ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΡΟΜΑ 2-1
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.