Κράξιμο του κόσμου της ΑΕΚ: «Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ σαν να είναι η... Μπάγερν»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2020

Η ΑΕΚ παρά τις πολλές απουσίες, κατάφερε να πάρει τον βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, ρόλο σε αυτό έπαιξε η διαιτησία του Στίλερ και η αστοχία των «ασπρόμαυρων». 

Πάντως, οι φίλοι της Ένωσης έκραξαν άγρια στα social media τους παίκτες του Καρέρα με ένα από τα σχόλια ήταν: «Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ σαν να είναι ο ΠΑΟΚ...η Μπάγερν». 

Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα από τα οργισμένα μηνύματα των οπαδών της ΑΕΚ:

- Οι απουσίες πολλές οκ ....αλλά ρε φίλε τι χάλι είναι αυτό.. ήταν πραγματικό άδικο να κερδίσουμε...ο Μάρκο η ανανεώνει όχι φυσικά με αυτά π θέλει ή μπαίνει πάγο και φεύγει στο τέλος του χρόνου...δεν πάει πια αλλο...έχει καταντήσει να βρίζουμε έναν παίχτη που κάποτε ήταν η μισή ομάδα.... επίσης και ο καρερα δεν έχει δείξει τίποτα ακόμα...πλέον έχει και υλικό στα χέρια του...εύχομαι ν μην φοβάται να πετάξει έξω όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί

- Ο καρερα έχει καταλάβει που βρίσκεται; Είναι δυνατόν σε όλο το παιχνίδι να παίζει άμυνα λες και παίζει με την Μπάγερν!?

- Ας εξηγήσει κάποιος εκεί στην ΠΑΕ, στον προπονητή σε ποια ομάδα έχει έρθει και ότι ποτέ από την ίδρυση της, δεν έχει παίξει κατενάτσιο!! Κάνατε τους ούγκανους να μοιάζουν, Μπαρτσελόνα!! Είναι αυτή εικόνα ομάδας??

- Τι έφταιξε και δεν κράτησε η ΑΕΚ το υπέρ της σκορ; «Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα κάτω και να έχουμε καλές μεταβιβάσεις. Η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί τώρα να φύγει για το ματς με την Μπράγκα σε δυο ημέρες. Πιστεύω παίξαμε καλά». AYTA EΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ. Ε Λ Ε Ο Σ.

- Λυσεις εχει πολλες φετος και δικαιολογια καμια ο Καρερα !!! Δυστυχως δεν εχει δειξει μεχρι στιγμης τιποτα ο Καρερα. Η ομαδα παιζει το συστημα τρικυμια και δεν εχει αρχη μεση και τελος. Οσο για τις πολλες θλασεις ειναι τυχαιο ? Δεν ντραπηκε στο τελος να πει οτι οφειλετε στον αγωνιστικο χωρο ?

- Ας συνεχίσουμε έτσι με αυτή τη νοοτροπία και θα έχει πολλά...στο παρά ένα φέτος..

- Τραγική εικόνα ομάδας όλοι πίσω λες και παίζαμε με την Ρεάλ μια φάση σε όλο το παιχνίδι !! Τραγική νεοτροπια και εμφάνιση του Λιβαγια που δείχνει να μην είναι το μυαλό του εδώ αλλά που άλλου θα πάει ! Ξυπνήστε δεν είναι εικόνα αυτή 1 χρόνο πριν μπούμε στην έδρα μας !

- Η αλήθεια, όπως πάντα, βρίσκεται κάπου στη μέση. Σίγουρα οι απουσίες βασικών παικτών κόστισαν στην ομάδα. Η 11άδα αυτή πολύ δύσκολα θα ξαναυπάρξει, ίσως και η διάταξη. Από την άλλη μεριά όμως, όταν είσαι η ΑΕΚ, ΔΕ δικαιολογείται η τόσο αμυντική-παθητική προσέγγιση, πόσο μάλλον όταν απέναντί σου έχεις μια απλά καλή Ελληνική ομάδα κι όχι κάποιο μεγαθήριο. Κι αυτό είναι πρωτίστως ευθύνη του προπονητή.

- Ο προπονητής δεν μπορεί έχεις πόσους παίκτες και μου ταμπουρώνεται 11 παιχτες να παίξουν άμυνα κοντρα σε ποιον παίζουμε στην Bayern???? Δεν μπορεί ο άνθρωπος μην κάτσω τώρα και αναλύσω όποιος ξέρει λίγο μπάλα το βλέπει

-Μας έχετε βγάλει την ψυχή. Αϊ σιχτιρ πΧια!!!!!!!!

- Ντροπή...... Αυτό δεν είναι ΑΕΚ. ΑΕΚ σημαινει επίθεση!!!!!!

-Έτσι θα μπούμε στην Αγία Σοφιά; Η ομάδα δεν υπάρχει

- Άλλαξε το όνομα της ομάδας και κάντο σκέτο Δράμα fc τίγρη

- Κάκιστη εμφάνιση έτσι δεν πας πουθενά δεν γίνετε να πιέζεις στο γήπεδο σου και να πιέζεις άμυνα και να σε πιέζει μονότερμα ο προβληματηκος ΠΑΟΚ...αυτή είναι τακτική πόλη μικρής ομάδας άντε σιχτιρ βαρέθηκε η ψυχή τόσα χρόνια.....

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.