Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε και άλλα πράγματα από τον Ένινγκ»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2020

Ο Άρης θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Κωνσταντινίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων υποστηρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ενώ τόνισε ότι οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας ξέρουν πόσο σημαντική είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ: «Οι πιθανότητες είναι οι ίδιες. Ο Άρης έχει ένα κίνητρο. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν παλέψουν οι άλλοι. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση και τα παιδιά ξέρουν ότι λείπει ένας τίτλος από το σύλλογο».

Για την απώλεια βαθμών του φετινού Άρη: «Τους βαθμούς τους χάσαμε εμείς. Έπρεπε να έχουμε τους ίδιους βαθμούς με την ΑΕΚ και ίσως παραπάνω. Χάσαμε 15 βαθμούς σαν Άρης. Αυτά τα αφήνουμε πίσω μας».

Για τη διαιτησία στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Αυτή τη διαιτησία είχαμε να τη ζήσουμε από τότε που έπαιζα εγώ. Αυτή τη διαιτησία είχα να τη ζήσω από τότε στη Φιλαδέλφεια. Πηγαίναμε να παίξουμε και ο διαιτητής έμπαινε μπροστά μας. Το έχω ζήσει στο πετσί μου αυτό. Είχα καιρό να δω τέτοια διαιτησία».

Για το εάν ο Άρης μπορεί να προκριθεί: «Στα δύσκολα ο Άρης πήρε αποτέλεσμα. Εμείς χάσαμε βαθμούς στα εύκολα παιχνίδια. Είμαστε καλοί στα δύσκολα φέτος και το αποδείξαμε στα ντέρμπι. Ο προπονητής και οι παίκτες ξέρουν ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για το ντοπάρισμα του κόσμου: «Αυτό είναι ευχάριστο όταν βλέπεις ανθρώπους που σε αγαπούν και σε εμψυχώνουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο να έρχονται στην προπόνηση. Ανεβάζει κάθε άνθρωπο όταν γίνεται κάτι τέτοιο».

Για τη δουλειά του Μίκαελ Ένινγκ: «Θέλουμε και άλλα πράγματα από τον προπονητή. Έχει ένα στόχο η ομάδα στο παιχνίδι της και ξέρει τι ζητάει. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο. Εμείς όλοι από έξω είμαι προπονητές. Εκείνος ξέρει καλύτερα. Είναι σε μια ομάδα που πάντα ζητάει παραπάνω πράγματα και συνεχώς θέλει να ξεπερνά τον εαυτό της. Πάντα η ομάδα πρέπει να πηγαίνει για τη νίκη ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.