Κόκκινος: Έχει βρει ρυθμό η Λιλ

Γρηγόρης Κόκκινος16 Οκτωβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλου επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα σε εξέλιξη. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα να πω πως εξελίσσετε συναρπαστικά με αρκετά «απρόβλεπτα» αποτελέσματα και θέλει μεγάλη προσοχή. 

Όσο για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα θέλει μεγάλη προσοχή αφού την ερχόμενη εβδομάδα έχει πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια με ότι αυτό συνεπάγεται . Να δούμε τι θα κρατήσουμε από το κουπόνι αυτό αναλυτικά και σας θυμίζω ότι ευκαιρίες δεν υπάρχουν στο στοίχημα. Η τραγωδία της Κυριακής στις 3 του μήνα για τους λάτρεις των φαβορί τα λέει όλα.

Η Άστον Βίλλα με χάλασε στο παιχνίδι με την Τότεναμ αφού δεν τα κατάφερε κι έχασε με 2-1. Η Γουλβς ή κερδίζει ή χάνει δεν έχει καμία ισοπαλία και προέρχεται από την νίκη της με την Νιούκαστλ με 2-1. Οι χωριάτες παίζουν καλά θα τους τιμήσω και αν με «πουλήσουν» δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί τους.

Η Κλερμόν μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα αλλά έχει κακή άμυνα και αυτό τις κοστίζει ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με την Λοριάν. Η Λιλ είναι σε διαρκεί άνοδο δείχνει ότι έχει βρει φόρμα και νίκησε την Μαρσέιγ με 2-0. Πιστεύω ότι το διπλό έχει αξία πάνω από τα δυο φράγκα.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να πήρε την ισοπαλία από τον Άρη στο εκτός έδρας 0-0 αλλά όλοι βλέπουν ότι είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Ο Αστέρας έχασε από τον Βόλο με 2-1 και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν δεν νικήσει και τώρα θα έχουμε αλλαγή προπονητή. Διπλό

Η Λάτσιο ήταν το λιγότερο τραγική στο παιχνίδι με την Μπολόνια και έχασε με 3-0. Αυτό δεν την κάνει κακή ομάδα και η Ίντερ που νίκησε εκτός έδρας της Σασσουόλο δεν πιστεύω ότι θα έχει εύκολο έργο αλλά δεν έχει ήττα στο πρωτάθλημα και διαθέτει την καλύτερη επίθεση. Θα κρατήσω το διπλό

Ο Παναιτωλικός έχασε με 1-3 από την ΑΕΚ αφού δέχθηκε δυο γρήγορα γκολ και το έχω τονίσει πολλές φορές ότι είναι ομάδα που δεν μπορεί να κάνει άμυνα. Ο ΟΦΗ έχασε εύκολα από τον ΠΑΟΚ με 1-3 και γνώρισε την πρώτη του ήττα αλλά δεν έχει και νίκη. Το παιχνίδι για μένα αξίζει στα πολλά γκολ και όποιος θέλει ας κερδίσει.

Η Θέλτα έχασε εκτός έδρας από την Έλτσε και είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Η Σεβίλλη φάσεις έκανε αλλά όχι γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γρανάδα με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0. Δεν πιστεύω ότι θα έχουν και πάλι την ίδια αστοχία οπότε το διπλό θα είναι η επιλογή μου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός ήταν κακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έμεινε στο 0-0. Παιχνίδι ειδικών συνθηκών είναι αυτό που δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ. 2-3 θα είναι η επιλογή μου.

Η Γιουβέντους δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε τις πρώτες αγωνιστικές προέρχεται από το 0-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο και έχει βελτιώσει πολύ την άμυνα της. Η Ρόμα νίκησε με 2-0 την Έμπολι αλλά δεν με ψήνει ο Μουρίνιο ότι άλλαξε μυαλά και πιστεύω ότι η μεγάλη κυρία θα νικήσει

Η Μπαρτσελόνα έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 και «ψάχνεται» γενικότερα. Η Βαλένθια έμεινε στο 0-0 με την Κάντιθ και με την μέχρι τώρα πορεία της δείχνει ότι αδικεί τον εαυτό της αφού θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Όποτε βρίσκω την κόντρα σε μεγάλες αποδόσεις θα την ποντάρω.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΛΒΣ 1

ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ 2

ΘΕΛΤΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2


Δεύτερη πρόταση

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΛΙΛ 2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ 1


Τρίτη πρόταση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ OVER

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ


Μονό αποδεκτό

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.