Κατευθείαν στα βαθιά

Νίκος Κουλιανός13 Ιουνίου 2020

Η επιστροφή της La Liga είναι σίγουρα η μεγάλη είδηση στη ποδοσφαιρική Ευρώπη, που έχει φυσικά αντίκτυπο και στην στοιχηματική μας καθημερινότητα. Για τον επόμενο μήνα στην Ιβηρική θα παίζουν καθημερινά μπάλα. Κάτι σαν ένα μικρό Μουντιάλ!Σε εξέλιξη φυσικά η Γερμανία, η Τουρκία, ενώ οι Ιταλοί επιστρέφουν με τα παιχνίδια κυπέλλου! Και από βδομάδα έρχονται και οι Άγγλοι…Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν…

ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Η διακοπή μάλλον έκανε κακό στη Θέλτα, που έτρεχε για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα και είχε βγει από την επικίνδυνη ζώνη μετά από μήνες. Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ ήταν σε κακό φεγγάρι και μετρούσε τρεις σερί ήττες. Θεωρώ ότι η Βιγια έχει σαφώς ανώτερο ρόστερ και με σύμμαχο την παράδοση στο άδειο «Μπαλάιδος» περιμένω να φύγει με βαθμό ή βαθμούς.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΙΡΟΝΑ: Η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την Λας Πάλμας, καθώς οι νησιώτες μετρούσαν 6 ματς χωρίς νίκη κι έβλεπαν το γκολ με το κιάλι. Ο στόχος παραμονή ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και ψάχνει βαθμούς σε όλα τα ματς. Η Χιρόνα είναι σε τροχιά πλέι οφ, ωστόσο εκτός έδρας βολεύεται συνήθως με χινάρια. Ελέω διακοπής θα κρατήσουμε ακόμα ένα χινάρι, που την δεδομένη στιγμή δεν θα χαλάσει καμία πλευρά.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η Φορτούνα παλεύει όλα τα ματς στα ίσα. Παίζει επιθετικά σκοράρει εύκολα, κυρίως λόγω Χένιγνκς, που είναι σε τρομερή κατάσταση, ωστόσο πίσω δέχεται αστεία γκολ! Στη Ντόρτμουντ το κλίμα είναι καλό, επιστρέφει το πολυβόλο Χόλαντ και στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η δεύτερη θέση. Θεωρώ ότι θα δούμε καλό ματς και η βασική μας επιλογή θα είναι το over 3.5!

ΧΕΡΤΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Η Χέρτα γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ. Εμφάνισε και πάλι το γνωστό στιβαρό σύνολο που δείχνει ο Λαμπαντία το τελευταίο διάστημα και ηττήθηκε στη λεπτομέρεια. Η Άιντραχτ θεωρώ ότι άδειασε μεσοβδόμαδα μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κυπέλλου. Η χρονιά τέλειωσε για τους «αετούς» και περιμένω από την Χέρτα να μας δώσει ακόμα ένα καλοπληρωμένο ασάκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.