Καρέ για την ΑΕΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Ιανουαρίου 2023

Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, η ΑΕΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Αραούχο στο 13΄, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λιβάι Γκαρσία στο 35΄. 

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοάο Πέντρο στο 40΄, που ήταν και σκορ του ημιχρόνου.  

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Αλμέιδα χρειάστηκε τέσσερα λεπτά για να πετύχει άλλα δύο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι. Αρχικά, ο Πινέδα έκανε το 3-1 στο 51΄ και ο Άμραμπατ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 55΄. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ (72’ Φερνάντες), Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα (72’ Tσούμπερ) – Γκαρσία (72’ Φαν Βέερτ), Αραούχο (72’ Μάνταλος). 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Αποστολάκης (λ.τρ. 19’ Λιάβας), Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης (λ.τρ. 73’ Μόρσεϊ) - Μάρτενσον, Ντίας (74’ Μπουζούκης), Χουχούμης – Κολοβός (64’ Μαλής), Πέδρο, Ξενιτίδης (64’ Σενγκέλια).

 Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.