Ήταν καλύτερος, αδικείται από την ισοπαλία

Γιώργος Καστάνης13 Απριλίου 2021

Συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλοςμε αντίπαλο τον Παναθηναϊκόστη Λεωφόρο και την ΑΕΚστο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, η απόδοσή του ήταν σαφώς βελτιωμένη και δικαιούταν να πάρει την νίκη. Όμως δεν τα κατάφερε γιατί στο καλό του χρονικό διάστημα δεν μπόρεσαν οι παίκτες του να στείλουν την μπάλα, περισσότερες από μία φορά στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Ηταν όμως και άτυχος. Γιατί όταν βλέπεις δύο φορές, στο 5ο και στο 22ο λεπτό την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι το συμπέρασμα προκύπτει αυτονόητα. Ηταν καλύτερος, αδικείται από την ισοπαλία, γιατί ακόμη και το γκολ του Αστέρα ήρθε από καραμπόλα, την οποία αξιοποίησε ο Μουνάφο στην προσπάθεια του Αμρ Ουάρντα να απομακρύνει την μπάλα από την μεγάλη περιοχή. Ο Αστέρας διαμαρτύρεται για χέρι του Κρέσπο στη περιοχή του Πασχαλάκη, το οποίο όμως δεν δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή Καραντώνη, καθώς το χέρι του Ισπανού ηταν πιο κοντά στο σώμα του, σύμφωνα με την εξήγηση που έδιναν οι διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Σφιντέρσκι, μετά από συντονισμένη επιθετική προσπάθεια, δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και αυτό το γεγονός τον «πληγώνει». Ο Πολωνός ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Κρέσπο, που κράτησε εξαιρετικά την θέση του, συνεργάστηκε αποτελεσματικά με τον ίνγκασον και έχασε την ευκαιρία λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, στην κεφαλιά που έκανε προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Αυτό που ασφαλώς πρέπει να κρατήσει περισσότερο ο ΠΑΟΚ από το χθεσινό παιχνίδι, είναι η εμφάνιση. Ηταν συγκριτικά καλύτερη σε σχέση με την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο δρόμος προς την Ευρώπη δεν είναι εύκολος, ο ΠΑΟΚ παραμένει μέσα στο «κόλπο» από τα πλέι οφ και φιλοδοξεί να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου για να διεκδικήσει εκεί το τρόπαιο. 

Το πιο σημαντικό από εδώ και στο εξής, είναι η διαχείριση που πρέπει να γίνει από τον προπονητή και η καλή απόδοση σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχουν οι παίκτες από εδώ και στο εξής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.