Ιστορικό κάζο της Τότεναμ του Μουρίνιο, αποκλείστηκε από την Ντιναμό των Λέοβατς, Μίσιτς!

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Σε μία αναμέτρηση για γερά νεύρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξένησε την Τότεναμ για ένα παιχνίδι που σε μία πρώτη όψη έμοιαζε τελειωμένο για τους Άγγλους ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε στην πράξη με τους  γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο ποδοσφαιρικός νόμος έχει και τις εξαιρέσεις του και μία από αυτές διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση καθώς επικράτησε με 2-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στον έξτρα χρόνο κυνήγησε αυτό που πριν τη σέντρα του αγώνα δεν έμοιαζε και το πλέον εφικτό σενάριο. 

Στη ροή του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρουν τις μικρές ευκαιρίες που θα άλλαζαν τη ροή του αγώνα ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη στα πρώτα 45΄λεπτά του αγώνα αλλά ούτε και μέχρι το 60΄, όταν ο Όρισιτς άνοιξε το σκορ με μία... γκολάρα που έστειλε τον Λιορίς να ψάχνει τη μπάλα στα δίχτυα του και να βάζει δύσκολα στο σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο. 

Οι γηπεδούχοι δεν... μάσησαν απέναντι στο βαρύ όνομα των Άγγλων και ανέβασαν ταχύτητα και πίεσαν με στόχο να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Αυτό το βρήκαν με τον ίδιο... δράστη, Όρισιτς. Ο μεσοεπιθετικός των Κροατών βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε σκορ παράτασης στην ομάδα του. Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά απέκτησε και «ασπρόμαυρο» χρώμα καθώς στο 81΄και 90΄πέρασαν εντός αγωνιστικού χώρου οι Λέοβατς και Μίσιτς αντιστοίχως. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε one man show, με τον Όρισιτς να κάνει χατ τρικ στο 106ο λεπτό του αγώνα και να βάζει το όνομα του σε μία μεγάλη πρόκριση για την ομάδα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.