Δίχως τον Νίκο Τσιακμά θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στο ντέρμπι με τον Άρη που διεξάγεται σε λίγο (15:30) στο «Nick Galis Hall». Πότε αναμένεται η επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στην δράση;
Ο Τσιακμάς αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο νικηφόρο (73-59) παιχνίδι του Ηρακλή με το Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα (3/1). Σε αυτό το ματς, πρόλαβε να αγωνιστεί 20 λεπτά, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων 8 πόντους, έχοντας και τρεις ασίστ.
Η κατάσταση του 26χρονου γκαρντ θα επανεκτιμάται το επόμενο διάστημα. Δεδομένα θα επιστρέψει μετά το ρεπό του Ηρακλή, το οποίο είναι προγραμματισμένο στην επόμενη αγωνιστική (15η) της GBL. Τώρα μένει να φανεί το αν θα γίνει αυτό στο παιχνίδι Πρωταθλήματος (24/1) στη Μύκονο, ή στο παιχνίδι Κυπέλλου στο Ιβανώφειο (28/1) με τον Κολοσσό Ρόδου. Πάντως, δύσκολα θα προλάβει το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Ιβανώφειο (21/1) με την Πέγια.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube