«Η κυβέρνηση ευνοεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού διατηρώντας τον Αυγενάκη»

Γιώργος Ηλιάδης04 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα κάνει η Κυβέρνηση στην ΕΠΟ, ενώ μίλησε και για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Επίσης σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την δίκη των «28».

Αναλυτικά όσα είπε:

Είναι για γέλια όσοι κατηγορούν την ΕΠΟ. Φταίει η ΕΠΟ πουθενά για το μπούλινγκ που γίνεται στον ΠΑΟΚ; Η συγκεκριμένη αλλαγή που πάει να γίνει ευνοεί απόλυτα τον Ολυμπιακό. Μόνο που δεν έδιωξε τον Αυγενάκη η κυβέρνηση φαίνεται ότι ευνοεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Πως θα αναλάβει την επιτροπή ο Ντέμης, εφόσον έχει οικονομικές εκκρεμότητες με την ΑΕΚ; Να μείνει ο Γραμμένος με το καλό και μετά να φύγει. Για ποιο λόγο πάει ο Γραμμένος σήμερα στην UEFA; Έπρεπε να πηγαίνει κάθε μήνα εκεί. Η θητεία του Γραμμένου ήταν αδιάφορη, δεν κερδίσαμε τίποτα.

Για την δίκη των «28»: Μετά από αυτές τις ομολογίες δεν ξέρω τι δικαιολογίες θα βρουν οι δικαστές για να σώσουν τον Ολυμπιακό; Ο Μελισσανίδης μίλησε με ονόματα, αλλά μπορεί να ξέρει λεπτομέρειες και να τις κρατάει για την πάρτη του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.