Η απόσυρση της τροπολογίας φέρνει ξανά την European Super League

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2022

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες στην Ισπανία για επανεμφάνιση της European Super League φουντώνουν όλο και περισσότερο, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αναμένεται πως θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την ευρωπαϊκή λίγκα τις επόμενες ημέρες.

Τι έγινε όμως και ήρθε ξανά στην επιφάνεια η ESL; Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ το Partido Socialista Obrero Español (PSOE) και το Partido Popular (PP) απέσυραν την τροπολογία που ουσιαστικά προστάτευε τη La Liga από εξωτερικούς παράγοντες.

Πάνω σε αυτό θα πατήσει όπως φαίνεται ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, εξέφρασε την ανησυχία του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Κάποιοι ΔΕΝ ξέρουν την οικονομική ζημιά που θα κάνουν στο εθνικό ποδόσφαιρο, για να "ωφεληθούν" δύο. Γιατί ακούν και πιστεύουν μόνο τα συνηθισμένα;».

Οι νέες εξελίξεις στριμώχνουν στα σχοινιά την ισπανική ομοσπονδία και τη LaLiga, χωρίς να μπορούν πλέον να εμποδίσουν τις ομάδες να συμμετάσχουν στην European Super League. Παρόλα αυτά, πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση της UEFA και της FIFA.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.