Γκαρσία: «Δεν έχει ηλικία το ποδόσφαιρο - Θα παίζει όποιος αξίζει»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ και Γρανάδα έμειναν στο «0» στην τελευταία... στροφή του Δικεφάλου στις ευρωπαϊκές του διοργανώσεις καθώς οι Ισπανοί και η Αϊντχόβεν τσέκαραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, στο καθιερωμένο flash interview, μίλησε τόσο για την εικόνα του Δικεφάλου σήμερα, όσο και για τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός: 

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Παίξανε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει ακόμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος ενώ στη συνέχεια δώσαμε ρυθμό σε παίκτες ενόψει της Κυριακής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όποιος βάλει ένα γκολ παραπάνω θα κερδίσει. Είναι μία λεπτομέρεια, το σημαντικό είναι να κάνουμε ευκαιρίες και το γκολ θα έρθει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που δείξαμε και δεν μπορώ να τους ζητήσω πολλά παραπάνω».

Για να προσθέσει αναφορικά με τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου: «Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο δεν έχει ηλικία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίξει. Όποιος δουλεύει θα παίζει!»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.