Για την επιστροφή στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Στέφανος Αβραμίδης27 Ιανουαρίου 2020

Νέα δεδομένα θα υπάρχουν από το βράδυ στην κορυφή της Super League 1. Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ χθες στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στην πρώτη θέση, εκεί που έχουν συνηθίσει τους οπαδούς τους τα δύο τελευταία χρόνια.

Το τρίποντο κόντρα στον Βόλο που έρχεται ενισχυμένος με τους δανεικούς του Δικεφάλου (λείπουν μόνο ο τιμωρημένος Μελίσσας και ο Μπαλογιάννης που έχει αιμάτωμα από το ματς με την ΑΕΚ) είναι απλά υποχρέωση. Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η καλή εμφάνιση, όπως ακριβώς το ζήτησε και ο Ιβάν Σαββίδης στη σύσκεψη μέσω Skype που έγινε την Παρασκευή.

Ο Δικέφαλος στα τελευταία παιχνίδια παίρνει τα αποτελέσματα αλλά οι εμφανίσεις του είναι μακριά από τις δυνατότητές του. Και άπαντες γνωρίζουν τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα στην καλή της μέρα. Πλέον, η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία και είναι ξεκάθαρο ότι το γκάζι πρέπει να πατηθεί απ' όλους. Η μηχανή του ΠΑΟΚ πρέπει να ανεβάσει στροφές και το ματς με τον Βόλο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συμβεί αυτό. Οι παίκτες του Φερέιρα εμφανίζονται ιδιαίτερα κεφάτοι στις προπονήσεις και δείχνουν να έχουν αντιληφθεί την ανάγκη να κάνουν μία εμφάνιση που θα στείλει το μήνυμα, όχι μόνο στην κερκίδα της Τούμπας, αλλά προς πάσα κατεύθυνση.

Ετοιμάζει επιθετικό ΠΑΟΚ ο Φερέιρα

Το ματς είναι ιδιαίτερο και για τον Αμπέλ Φερέιρα που έχει πειραματιστεί αρκετά-λογικό είναι με δεδομένο ότι υπάρχουν τα πλέι οφ-σε αρκετά παιχνίδια ως τώρα. Ας μην ξεχνάμε και την ανάγκη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να τους έχει έτοιμους όταν τους χρειαστεί στη σειρά των διαδοχικών αγώνων. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, ξέρει ότι θα πρέπει η ομάδα του να δείξει πλέον τις σταθερές της και να εξαλείψει τις σημαντικές μεταπτώσεις της στην απόδοσή της. Αυτή είναι μία από τις παραμέτρους που θα φέρουν την εκ νέου κατάκτηση του τίτλου.

Έχοντας τα παραπάνω υπόψη, το απόγευμα ο 40χρονος κόουτς θα παρουσιάσει έναν ΠΑΟΚ με επιθετικό πλάνο παιχνιδιού. Με το γνωστό 4-4-2, τον Μίσιτς στη θέση «8» και έναν εκ των Πέλκα-Μπίσεσβαρ να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Γιαννούλης είναι έτοιμος και μάλλον θα παίξει από την αρχή, έχοντας στην αριστερή πλευρά και τον Βιεϊρίνια, ενώ στα δεξιά ο Ροντρίγκο θα πάρει θέση βασικού λόγω της τιμωρίας του Μάτος.

Τέλος, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Γαϊτανίδης που πήρε θέση στους 19 της αποστολής, θα είναι στον πάγκο, αφήνοντας τον Στοχ εκτός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.