Φραγκούλης: «Δεν είναι δίκαιος ο Φερέιρα με τους παίκτες»

Γιώργος Ηλιάδης07 Φεβρουαρίου 2020

Ο Φράγκος Φραγκούλης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την κατάσταση του ΠΑΟΚ, ενώ κατακεραύνωσε τον Φερέιρα για τις επιλογές που έχει κάνει, τονίζοντας πως δεν είναι δίκαιος προπονητής. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι κρινόμαστε από το έργο μας. Αν ο Φερέιρα είναι ικανοποιημένος τότε ταιριάζει στην ομάδα αν όχι να διορθώσει τα πράγματα. Ο Φερέιρα πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος με τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ πέρσι δεν έχασε κανένα ντέρμπι ενώ με την ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε με την ΑΕΚ αλλά δεν έπαιξε ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ποδόσφαιρο εχθές μόνο. Πρέπει ο Φερέιρα να διασφαλίσει ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από το μηδέν, δείτε τα περσινά στατιστικά της ομάδας στην άμυνα. 

Εγώ είχα την θλιβερή εμπειρία να είμαι στο ΟΑΚΑ και ντράπηκα πολύ με την εμφάνιση αυτή. Επιφυλάσσομαι για τον Φερέιρα γιατί πρέπει να έχουν διάρκεια οι καλές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος πρέπει να δει τι λάθος κάνει και να το διορθώσει. Βγάζει μάτια ο Λάμπρου, πρέπει να υπάρχει ισονομία, ο Φερέιρα δεν είναι δίκαιος και δεν είναι μόνο ο Λάμπρου αλλά είναι και άλλοι παίκτες, πρέπει τα αποδυτήρια να είναι δικά του. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον Φερέιρα όταν έχει μία νίκη σε έξι ντέρμπι. Εάν ο Φερέιρα πιστεύει ότι αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα δικαιολογούν την αμοιβή του τότε τι να πω. Αν στο τέλος της χρονιάς πανηγυρίσουμε τότε όλα καλά.

Εφόσον η ΕΕΑ έχει αποτύχει παταγωδώς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γεραπετρίτης δεν έβαλε καινούργια επιτροπή αφού αυτοί φάνηκαν ανίκανοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτά δεν πρέπει να επηρεάσουν την ομάδα, και αν είναι να γίνει Grexit ας γίνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.