Φευγάτος ο Πογιάτος, παίζει το κεφάλι του ο Πετράκης!

Χάρης Δημαράς03 Οκτωβρίου 2020

Διακοπή για τις υποχρεώσεις της εθνικής ακολουθεί μετά την τρέχουσα αγωνιστική και σίγουρα θα δώσει τη δυνατότητα για ορισμένες «ανάσες», ειδικά στις ομάδες που είχαν και ευρωπαϊκές παρουσίες. Στο πρωτάθλημα μπαίνει και ο Απόλλων Σμύρνης.

Ξεκίνημα της αγωνιστικής από το Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Το εντυπωσιακό για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι ότι από τις πέντε τελευταίες στο Αγρίνιο, οι τέσσερις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες και μάλιστα με σκορ 1-1! Αρα, υπάρχει μια παράδοση στην ισοπαλία με τέρματα, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί και φέτος. Προβλήματα δεν υπάρχουν για του Χάβο και Ράσταβατς.

Την Κυριακή η αρχή γίνεται στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη. Οι πράσινοι του Πογιάτος είναι από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο διότι παραμένουν χωρίς νίκη και την πίεση αυτή φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης του Μάντζιου. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Ισπανός παίζει το κεφάλι του! Το θέμα είναι να το κάνουν οι κιτρινόμαυροι! H μεταγραφή Ματέο ελπίζεται πως θα δώσει φτερά. Για Χ2 πάει. Μπουζούκης, Σάσα και Σάκιτς αμφίβολοι.

Ο Απόλλων μπαίνει στο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες, αλλά σίγουρα η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες. Υποδέχεται την ΑΕΛ, που σε δύο ματς έχει έναν πόντο, ενώ ο Γρηγορίου έχει και προβλήματα, αφού εκτός είναι οι Ζίζιτς, Νούνιτς και Μιχαήλ. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έδειξε αμυντικές αδυναμίες στα φιλικά. Κι εδώ, δεν είναι απίθανο το G/G.

Ο άδοξος ευρωπαϊκός αποκλεισμός είναι βέβαιο πως θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ, γιατί για πρώτη φορά ο Δικέφαλος έφτασε τόσο κοντά στους ομίλους. Ήρθε και ο τραυματισμός του Κρέσπο για να… δέσει το γλυκό. Ο ΠΑΟΚ βέβαια δε γίνεται να κάνει και τρίτη γκέλα στο πρωτάθλημα, οφείλει να κερδίσει τον επικίνδυνο ΟΦΗ. Εκτός ο Μεγιάδο, μέσα ο Σακόρ.

Ο ΠΑΣ άρχισε καλά με το «Χ» στο Χαριλάου, αλλά ειδικά στο δεύτερο μέρος έδειξε πολλά αμυντικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από τους «Ζωσιμάδες», υπάρχει διαφορά κλάσης και πλέον και καλές σχέσεις.

Ο Ατρόμητος έκλεψε τον πόντο στο Ηράκλειο στο 93’ και υποδέχεται την ανεβασμένη από την πρόκριση, αλλά και κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια ΑΕΚ. O Μουνίθ εκτός από τους Περιστεριώτες. Δύσκολο ματς. Παράδοση στα under και τρία συνεχόμενα 0-1.

Ο Πετράκης παίζει κι αυτός… το κεφάλι του τη Δευτέρα με τον Βόλο, που πήρε τον Ουάρντα. Δεν ήταν τόσο κακή η Λαμία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

ΔΥΑΔΑ G/G

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΡΗΣ Χ2 – ΠΑΟΚ OVER 1,5 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΒΟΛΟΣ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-0

ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ 0-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.