Favori και outsider: Ιδανικό timing για κόντρες

Θανάσης Κυλώνης27 Φεβρουαρίου 2021

Όπως και την περασμένη εβδομάδα, η εικόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ στοιχηματικά ήταν κακή, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ σαφώς καλύτερη, με την στήλη να χάνει την Πέμπτη μόνο το g/g & over στο Λεβερκούζεν. Με την Ευρώπη θα ασχοληθούμε ξανά τη μεθεπόμενη εβδομάδα, πάμε τώρα να δούμε τί έβγαλε για το Σ/Κ η μελέτη μας για τα πρωταθλήματα.

Ξεκινώ από Γαλλία και τη Ligue 2, όπου ο άσος της Τουλούζ στο 1.80 είναι ξεκάθαρη επιλογή. Η απευθείας άνοδος αποτελεί αυτοσκοπό για τους «βιολετί» και η επιστροφή στις νίκες απέναντι στη μετριότατη και ουσιαστικά εκτός στόχων Αμιάν, φαντάζει πολύ πιθανή. Σήμερα έχει αρκετές επιστροφές βασικών, μετρά 8 νίκες στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σκοράροντας μίνιμουμ 2 γκολ, το 1 & over 1,5 ανεβάζει την απόδοση στο 2.25. Πλασματικό το 1.40 του άσου της Κλερμόν, τέτοιες αποδόσεις στη Β’ Γαλλίας είναι εξ ορισμού λάθος, ειδικά όταν μιλάμε για μια Βαλενσιέν που κέρδισε 4-5 στην Τουλούζ, 3-4 πρόσφατα στη Ρεμς για το Κύπελλο και την περασμένη εβδομάδα πήρε 2-2 από την πρωτοπόρο Τρουά. Υπερβολικό το 7.00+ στο διπλό, αξία υπάρχει και στην κάλυψη.

Από Ligue 1, κρατάω το 1 & g/g της φορμαρισμένης Μονακό που κέρδισε και στο Παρίσι, απέναντι σε μια Μπρεστ που σκοράρει φέτος απέναντι σε όλους τους «μεγάλους». Πολλά γκολ περιμένω και στο Μαρσέιγ-Λυών, ένα ντέρμπι που παραδοσιακά δίνει γεμάτα σκορ. Στο 2.80 το combo της Μονακό, στο 2.00 το g/g & over στη Μασσαλία, με την ΟΜ να έχει σημαντικές επιστροφές στην επίθεση (Τοβέν, Μίλικ, Μπενεντέτο).

Στην Αγγλία, καλοπληρωμένο g/g (2.10+) το Σίτι-Γουέστ Χαμ. Η αρμάδα του Γκουαρδιόλα μετρά αισίως 19 σερί νίκες, αλλά τα «σφυριά» δεν είναι αμελητέα ποσότητα φέτος, όπως δείχνει και η 4η θέση στη βαθμολογία! Αξίζει το ρίσκο του ο άσος της Γουέστ Μπρομ, που έρχεται από δυο σερί παλικαρίσιες ισοπαλίες και κάπου στα κοντά θα έρθει και η πρώτη εντός έδρας νίκη του Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο της. Η Μπράιτον δεν είναι κάνα μεγαθήριο, στο 4.20 ο άσος.

Επιλογή ρίσκου από την Ισπανία, το διπλό της Ελτσε που καίγεται για την παραμονή, ξεκούρασε βασικούς με την Μπαρσελόνα μεσοβδόμαδα και πετυχαίνει τη Γρανάδα χαλαρή βαθμολογικά, κουρασμένη και «μεθυσμένη» μετά την ιστορική πρόκριση επί της Νάπολι την Πέμπτη στην Ιταλία. Στο 4.00+ και εδώ το διπλό.

Στο Βέλγιο, στην ίδια περίπου λογική, αξία έχει η κόντρα της Κλαμπ Μπριζ που αποκλείστηκε την Πέμπτη με το 0-1 από τη Ντιναμό Κιέβου. Συσσωρευμένη κούραση, πολλά κρούσματα Covid-19 και έλλειψη βαθμολογικής πίεσης, την ώρα που η Γάνδη μετρά 9 ματς αήττητη και τρέχει να προλάβει τα πλέι οφ. Στο 3.20 ο άσος.

Στη Σκωτία, κόντρα σηκώνει η Σέλτικ, που ουσιαστικά δεν κυνηγά τίποτα εδώ και καιρό. Μετά την ήττα από τη Ρος Κάουντι ο Νιλ Λένον παραιτήθηκε, μιλάμε για έναν άνθρωπο που πήρε πολλά τρόπαια και σαν παίκτης και σαν προπονητής με τους Καθολικούς και η αποχώρησή του λογικά θα την επηρεάσει. Ιδανικό το timing για την 4η Αμπερντίν να πάρει αποτέλεσμα, το σετ αποδόσεων είναι πλασματικό.

Απ’ τα δικά μας, κρατάω μόνο τα καλοπληρωμένα g/g (2.00+) στο σημερινό Αστέρας-ΠΑΟΚ και στο κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ G/G

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΑΜΙΑΝ 1

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΟΚ G/G


ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 DNB

ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ X2

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ X2


ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΡΕΣΤ 1 & G/G

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ G/G

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΥΩΝ G/G & OVER


ΜΟΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΓΑΝΔΗ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΛΤΣΕ 2 DNB

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.