Europa League: Σπουδαία ζευγάρια πριν την τετράδα

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Μετά την πανδαισία ποδοσφαίρου που θαυμάσαμε στο Champions League, σειρά παίρνουν απόψε (11/04) το Europa League και Conference με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις..

Europa League με άρωμα… Champions League! Τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών αν μη τι άλλο συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού μιλάμε για αμφίρροπες μονομαχίες σε όλα τα μέτωπα.

Αναμφίβολα, ο ιταλικός εμφύλιος ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρόμα ξεχωρίζει. Δύο ομάδες με δυναμική, επιθετικό ποδόσφαιρο και με στόχο αναμφίβολα την κατάκτηση του τίτλου. Πρώτη μονομαχία στο «Σαν Σίρο», με Στέφανο Πιόλι και Ντανιέλε Ντε Ρόσι να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Σπουδαίο ματς και στο «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ που είναι το απόλυτο φαβορί αλλά θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ την αντίπαλό της, αφού η Αταλάντα είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Αμφότερες τρέχουν εκπληκτικά σερί στο Europa League, οι «reds» όντας… άχαστοι εσχάτως στο γήπεδό τους, όπως και οι «μπεργκαμάσκι» μακριά από το «Gewiss Arena».

Αμφίρροπα μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και τα άλλα δύο παιχνίδια. Η Μπενφίκα του Άνχελ Ντι Μαρία θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της φιλόδοξης Μαρσέιγ, η οποία προσπαθεί να σώσει τη χρονιά από μια μέτρια σεζόν μέσα από την Ευρώπη, ενώ η φοβερή και αήττητη φέτος Λεβερκούζεν θέλει να στείλει σπίτι της την Γουέστ Χαμ στον δρόμο προς το τρεμπλ.

Αναλυτικά Οι πρώτοι προημιτελικοί (11/04):
Μίλαν-Ρόμα (22:00)
Λίβερπουλ-Αταλάντα (22:00)
Λεβερκούζεν-Γουέστ Χαμ (22:00)
Μπενφίκα-Μαρσέιγ (22:00)

Στο Conference εκτός από τα κρίσιμα ματς των ελληνικών ομάδων του ΠΑΟΚ με τη Μπρίζ στο Βέλγιο και του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ έχουμε και άλλους 2 αγώνες. Στις 19:45 στη Τσεχία η Βικτόρια Πλζεν θα αναμετρηθεί με την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης Φιορεντίνα και στις 22:00 η Άστον Βίλα που είναι το φαβορί αναμετράται με την Λίλ στην Αγγλία.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.