Χρ.Δημόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ αγοράζει παίκτες και βγάζει το φίδι από την τρύπα ο Τζόλης»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με αντίπαλο την ΑΕΚ και μέσα από την τοποθέτηση του σχολίασε την εικόνα του συνόλου του Πάμπλο Γκαρσία καθώς αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Χρήστου Τζόλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο Metropolis 95.5:

«Είναι θρασύς και το καλό είναι ότι βρίσκεται εντός περιοχής στις φάσεις. Ο ΠΑΟΚ αγοράζει ποδοσφαιριστές και βγάζει το φίδι από την τρύπα ο Τζόλης. Θυμάστε τι έπαθε ο Νίνης; Αυτό δεν πρέπει να κάνει ο Τζόλης, για να κάνεις μεταγραφή θα πρέπει να είσαι φτασμένος ποδοσφαιριστής, είναι νωρίς για να ανοίξει κουβέντα για μεταγραφή του Τζόλη. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να χτίσει πάνω του γιατί είναι πιτσιρικάς. 

Η προσθήκη του Ουάρντα και του Κρμέντσικ αλλάζουν τα πράγματα στην επίθεση. Εγώ αν ήμουν ο Γκαρσία θα έπαιζα φουλ επίθεση, αλλά θα πρέπει να έχει πολύ καλά χαφ, στα οποία ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάζει στην Ευρώπη τι θα κάνει και πως θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League».

Ενώ για το ντέρμπι πρόσθεσε: «Ο Χιμένεθ έχει πάει τρείς φορές στην ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ υστερεί με την απουσία του κόσμου, χάνει μια στήριξη πάνω από το 60%».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.