Χαριτόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το ήθελε - Ο Άρης έχει μάθει να κερδίζει»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2024

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, την ανατροπή των «κιτρίνων» και το θέμα προπονητή στον Δικέφαλο μίλησε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το ματς ΠΑΟΚ και Άρη: «Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σκληρός και ίσως και να αιφνιδίασε τον Άρη. Τον έβγαλε έξω από το πλάνο. Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά πιο δυνατός. Ο Άρης έχει μάθει να κερδίσει, να μην παρατάει κάποια φάση και να παλεύει μέχρι το τέλος. Αυτό του δίνει προβάδισμα απέναντι στις άλλες ομάδες.

Έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί μια μέρα να μην πάει καλά αλλά εμείς δεν θα τα παρατήσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ευχάριστη εικόνα, έπαιξε δυνατά και το ήθελε πολύ. Δεν έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει τα παιχνίδια που είσαι καλός. Ο Τολιόπουλος έκανε ένα φανταστικό τετράλεπτο».

Για Τακιανό: «Όλες οι μεγάλες ομάδες φυσικά δέχονται κριτική στις κακές στιγμές. Ο Τακιανός είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, εκτιμώ πολύ τη δουλειά του. Αν παραιτηθεί ή απολυθεί η ομάδα, δηλαδή ποιος θα κερδίσει; Σέβομαι τις ομάδες που στηρίζουν τους ανθρώπους τους τις καλές στιγμές».

Για το ζευγάρι Άρης - ΠΑΟ: «Η Ευρωλίγκα είναι ο πρώτος στόχος για τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα έρχεται δεύτερο. Έχει δύσκολο πρόγραμμα ο Άρης αλλά δεν έχει το ίδιο βάθος πάγκου. Θα παίξει πιο χαλαρά. Είναι σκληρή ομάδα ο Άρης». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.