Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, τον Παναγιώτη Τζίμα, το αγωνιστικό του προφίλ και την αδυναμία του μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Απόστολος Χαραλαμπίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι ένα παιδί που τον είχα από μικρή ηλικία, που αγαπά αυτό που κάνει, είναι σοβαρός. Περίμενα να κάνει περισσότερα πράγματα αυτό είναι το παράπονο μου. Δεν ξέρω που χάθηκε. Είναι ένα εργαλείο, παίζει πολλές θέσεις.
Είναι πετυχημένη μεταγραφή και πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει πολύ. Θα δώσει ένταση, δύναμη, απίστευτα μαρκαρίσματα στα παιχνίδια του Ηρακλή. Είναι ένας παίκτης ψυχολογίας, δεν μιλάει πολύ αλλά θα ήθελα να «επιλέξει» μια θέση. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Εγώ τον είχα και πάντα σκεφτόμουν σε ποια θέση να τον βάλω».