Χάντμπολ: Φουλ για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ στο Χάντμπολ και να πάρει τη νίκη στον πρώτο μεταξύ τους τελικό.

Η ομάδα του Πάνου Γούσιου γνώρισε την ήττα με 36-27 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ωστόσο σήμερα στις 16:30 (ΕΤ3) έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών σε 1-1. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πάρει τη νίκη και να στείλει σε τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη την υπόθεση κατάκτησης του Πρωταθλήματος.

Πέραν του Παλάσκα που είναι ανέτοιμος, εκτός «μάχης» για τον ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι Στογιάνοβιτς και Παπαβασίλης (υπέστη ρινικό κάταγμα).

Σεϊρεκίδης: «Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε, όλες τις δυνάμεις»

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης, υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ότι έχει για να πάρει τη νίκη σήμερα:

«Είναι ένας δύσκολος τελικός για εμάς, Παίζουμε στην έδρα μας, ωστόσο με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και με όσα έχουμε περάσει όλη αυτή τη σεζόν, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες από τον αγώνα, και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Νικολαΐδης: «Τρομερό κίνητρο το ιστορικό τρεμπλ»

Η ΑΕΚ αν καταφέρει να κερδίσει σήμερα θα κατακτήσει το 4ο Πρωτάθλημα στην ιστορία της και θα πετύχει μάλιστα ιστορικό, πρώτο, τρεμπλ.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν υπολογίζει στον τραυματία Λέμος και τους ανέτοιμους Ουγκάλδε, Πλάθα και Φλορίδο.

Με δηλώσεις του ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης χαρακτήρισε τρομερό κίνητρο το τραμπλ για την Ένωση:

«Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά και ίσως την πιο περίεργη, είμαι πολύ περήφανος για τα όσο ήδη έχουμε καταφέρει, για τα δύο σπουδαία Κύπελλα, Ευρώπης και Ελλάδος. Παίζουμε το δεύτερο στην σειρά παιχνίδι των τελικών μέσα στον ΠΑΟΚ και θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχει κούραση και από την περίοδο των αγώνων, αλλά και γενικά από όλη την χρόνια και για τις δύο ομάδες, ερχόμενοι και οι δύο από αγώνες και από διακοπή λόγω κρουσμάτων. Εμείς, όμως, με τη σειρά μας είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να κάνουμε το ιστορικό τρεμπλ κάτι το οποίο είναι ένα τρομερό κίνητρο και για εμάς αλλά και για τον Σύλλογο. Θέλουμε να κλείσει ένας κύκλος πολύ δύσκολος και διαφορετικός από άλλες χρονιές. Φέτος ήταν δύσκολο για πολλούς λόγους, καθώς αγωνιζόμασταν και χωρίς τον κόσμο μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός ο κόσμος που έχει έρθει στο πλευρό μας σε κάθε δύσκολη αλλά και εύκολη στιγμή από το χρόνου θα γεμίζει τα γήπεδα και τις καρδιές μας. Θέλουμε το τρεμπλ και πάμε να το διεκδικήσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.