Χαμός στο MasterChef με τη δοκιμασία τοίχου, φωνές και ένταση!

Metrosport Team04 Ιουνίου 2020

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο MasterChef χθες (3/6) στη δοκιμασία του «Τοίχου».

Η δοκιμασία επισκιάστηκε από τις φωνές, την ένταση της Μάρλεν καθώς και την ομάδα που πήρε ρόλο φαβορί για να κερδίσει.

Στη δοκιμασία «τοίχου» αναμετρήθηκαν οι παίκτες του MasterChef 4 το βράδυ της Τετάρτης (03/06), στην οποία οι διαγωνιζόμενες ομάδες χωρίστηκαν με έναν τοίχο και έπρεπε να συνεννοηθούν μεταξύ τους - χωρίς να έχουν οπτική επαφή, παρά μόνο φωνάζοντας ο ένας στον άλλον - ώστε να καταφέρουν να βγάλουν τα πιάτα που συμφώνησαν.

Το επεισόδιο ήταν ένας επικοινωνιακός εφιάλτης! Το πλατό του MasterChef κατέκλυσαν ουρλιαχτά και φωνές, καθώς οι συμπαίκτες προσπαθούσαν να συγχρονιστούν. Η ένταση ήταν διάχυτη σε ολόκληρη τη διαδικασία, όπως και ο εκνευρισμός, ο οποίος μάλιστα οδήγησε τον Γιώργο σε κάποιο σημείο να χτυπήσει δυνατά το χέρι του στον «τοίχο».

Βέβαια, υπήρξαν και πολλά αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπως όταν η Μάρλεν φώναζε στους συμπαίκτες της που βρίσκονταν στην άλλη μεριά και μετά άρχισε να μιλάει στον Τζον που ήταν δίπλα της, με την ίδια ένταση στη φωνή της. Ο Σταυρής και ο Διονύσης, πάντως, "έφριξαν" με τις φωνές της συμπαίκτριάς τους.

Υπενθυμίζεται πως η δοκιμασία αυτή θα οδηγήσει σε διπλή αποχώρηση και, σύμφωνα με τα spoilers, η Μάρλεν και ο Διονύσης είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Σταυρή να βρίσκεται μαζί με τους προαναφερόμενους στη δοκιμασία αποχώρησης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.