Άρης: Πρώτα υφάκι, μετά συγγνώμη

Μάνος Χατζάκης18 Μαΐου 2021

Το επεισόδιο του Φακούντο Μπερτόγλιο με τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ ήταν από τα γεγονότα, που χαρακτήρισαν την αναμέτρηση, όπως και το αντίστοιχο του Σίλβα με τον Λόπες.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Ισπανός απευθύνθηκε ειρωνικά στον Αργεντινό, βλέποντάς τον να είναι σε χαρούμενη διάθεση μετά το αποτέλεσμα, που σήμανε και την κατάκτηση της 3ης θέσης για τον Αρη.

Ο τεχνικός της Ένωσης ενοχλήθηκε βλέποντας τον παίκτη του Άρη και απευθύνθηκε σε εκείνον λέγοντάς του: "Αυτός τώρα είναι λόγος να πανηγυρίζεις;"

Τα... λόγια του Χιμένεθ έφτασαν και στον Ακη Μάντζιο, ο οποίος εκνευρίστηκε με τη σειρά του, ωστόσο το συμβάν τελείωσε άμεσα. Μάλιστα, και προς τιμήν του, ο Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη από τον Μπερτόγλιο στα αποδυτήρια.

Kι όλα αυτά, πάντως, δύο περίπου ώρες μετά τον θερμό εναγκαλισμό, που είχαν Μάντζιος και Χιμένεθ πριν τη σέντρα.



Διαπληκτισμός επί ελληνικού εδάφους!


Δύο Πορτογάλοι κόντεψαν να έρθουν στα χέρια σε ελληνικό έδαφος. Από τα... παράξενα του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ, όπου οι Σίλβα και Λόπες, αν και έχουν κοινή καταγωγή, βρήκαν λόγο να παρεξηγηθούν μακριά από την πατρίδα τους. Ευτυχώς, άνθρωποι και των δύο ομάδων μπήκαν στη μέση, για να τους χωρίσουν, πριν ξεφύγει κι άλλη η κατάσταση.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, πάντως, ήταν εκτός εαυτού, ενώ σε παρόμοια κατάσταση και ο αντίστοιχος του Αρη, ο οποίος έψαχνε αφορμή να... πλησιάσει τον συμπατριώτη του, όπως και έγινε. Η αιτία της διαμάχης ακόμη αναζητείται....

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.