Άρης: Αγωνία για Γκάμα, έρχονται αλλαγές από Μάντζιο

Μάνος Χατζάκης13 Απριλίου 2021

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την τέταρτη αγωνιστική των play off.

Αρχικά, ο Άκης Μάντζιος, πονοκεφαλιάζει με την απουσία του Μπρούνο Γκάμα καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον ραπτικό μυ, ένα σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στον προσαγωγό και τον ορθό μηριαίο. Σε σημείο τέτοιο δηλαδή που αφήνει κάποια, έστω και ελάχιστα, ποσοστά να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των θεραπειών που θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος και του τεστ που θα κάνει προς το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος τότε θα επιστρέψει στην εμβόλιμη αγωνιστική της επόμενης Τετάρτης (21/04) με τον ΠΑΟΚ.

Όσο αναφορά την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκο στη Λεωφόρο ο προπονητής του Άρη, αναμένεται να έχει περισσότερες επιλογές, άσχετα αν τις χρησιμοποιήσει ή όχι. Ο Νικόλας Ιωάννου θα είναι -εκτός απροόπτου- διαθέσιμος, ενώ ο Έργκυς Κάτσε έχει τις δικές του πιθανότητες να προλάβει. 

Ο αλβανός μέσος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας και εντός της εβδομάδας θα διαπιστωθεί, αν είναι σε θέση να δώσει το «παρών» κόντρα σε μία από τις πρώην ομάδες του. 

Σύμφωνα με όσα έδειξαν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ο Μάντζιος θα οδηγηθεί σε αλλαγές προσώπων. Προς το παρόν, είναι νωρίς να ειπωθούν περισσότερα, αλλά μοιάζει... άχαστο σημείο ότι η μεσαία γραμμή θα περιλαμβάνει διαφορετική σύνθεση. Και στα εκτός έδρας ματς φέτος, ο Άρης πιέζει ψηλά, κλέβει μπάλες και δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Και πιθανότατα αυτό θα πράξει και με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.