«Το χορτάρι της Τούμπας θα βελτιωθεί κατά 80% για τον αγώνα με την ΑΕΚ»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2021

Για τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μίλησε ο γεωπόνος της ετιαρίας Grass expert, Παναγιώτης Αραμπάνος,  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι θα βελτιωθεί κατά 80% στο ματς με την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Ήταν υποβαθμισμένη η εικόνα του. Υπάρχουν δύο λόγοι που συνέβη αυτό: πρώτον, το καλοκαίρι που πέρασε η Ελλάδα. Για πρώτη φορά οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά υψηλές και αυτό σε συνδυασμό με κάποιες χρήσεις του χώρου δημιούργησαν αυτήν την εικόνα. 

Ο σύμβουλος που επισκέφθηκε το γήπεδο είπε ότι θα βελτιωθεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ κατά 80%. Γίνονται ενέργειες από το πρωί ώστε να γίνει το γήπεδο όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ. 

Φέτος, γίνεται η προσπάθεια να μπει στα γήπεδα μια θερμόφιλη ποικιλία. Έχει μπει σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Άρη και Κρήτη. Δεν προλάβαμε στην Τούμπα. 

Το γήπεδο του Άρη είχε την ίδια ποικιλία με αυτή του ΠΑΟΚ. Φέτος, τον Ιούλιο μπήκε ποικιλία στο «Βικελίδης» όπως είχε το Καραϊσκάκη και τα Γιάννενα. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει αλλαγή και στην Τούμπα. Και στο παιχνίδι με τη Ριέκα ήταν κακός ο χώρος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.