Αποκάλυψη για το MasterChef: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης παίρνει τα 50.000 ευρώ

Metrosport Team24 Μαΐου 2020

Η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 γνωστοποίησε ότι νικητής του διαγωνισμού θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος θα έχει αντίπαλο στον τελικό τον Σταυρή Γεωργίου.

Όπως τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια, στον πρώτο ημιτελικό οι δύο παίκτες θα φτιάξουν το αγαπημένο τους πιάτο και στη δεύτερη δοκιμασία θα κληθούν να αντιγράψουν ένα άλλο. Και στις δύο αυτές δοκιμασίες την υψηλότερη βαθμολογία, όπως υποστηρίζει, συγκεντρώνει ο Βαρθαλίτης.

Απομένει η τρίτη και τελευταία δοκιμασία του τελικού, αλλά δεδομένου ότι έχει ήδη εξασφαλίσει ένα σημαντικό προβάδισμα, αυτό είναι αρκετό για να δώσει τη νίκη στον 24χρονο μάγειρα από τη Σύρο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/5) θα δούμε ποιος από τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση, θα εκπροσωπήσει την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά στη μάχη για το Silver award και τα 10.000 ευρώ, μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, από τις ομάδες Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη αντίστοιχα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος κερδισμένος της διαδικασίας θα είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.