Ανάρτηση - ευχαριστώ της νέας ομάδας του Μπίσεσβαρ μετά το ντου των ΠΑΟΚτσήδων (Pic)

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Στε Ντο Κο, που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Η νέα ομάδα του πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, μάλιστα έκανε ανάρτηση και στα ελληνικά, αφού αρκετοί οπαδοί του Δικεφάλου έψαξαν στοιχεία για την SteDoCo και έκαναν λάικ στην σελίδα της στο facebook.

Έτσι, οι Ολλανδοί ευχαρίστησαν για το μεγάλο ενδιαφέρον και ενημέρωσαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα κάνουν και την παρουσίαση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η SteDoCo αναφέρει:

«Σε όλους τους νέους οπαδούς μας.

Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι πρόσφατα πολλοί άνθρωποι βρήκαν (και τους άρεσε) τη σελίδα Facebook του SteDoCo.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό οφείλεται στην άφιξη στο SteDoCo 1 του Diego Biseswar, ο οποίος έχει παίξει αρκετά χρόνια για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι ο Ντιέγκο έχει ακόμα τόσους πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα συγχαρητήρια και τα θετικά μηνύματα και ελπίζουμε ότι ο Ντιέγκο θα νιώσει σαν στο σπίτι του μαζί μας και σύντομα θα δείξει τις ικανότητές του στο γήπεδο, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ. Λάβετε υπόψη ότι θα δείξουμε τον Ντιέγκο με στολή SteDoCo το αργότερο αυτή την Παρασκευή. Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Instagram (stedocoheren1) και στο X (@1stedoco)».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.