ΑΕΚ: «Ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League 1, καθώς απολογήθηκε για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Άρη., ενώ οι Δ. Μελισσανίδης, Χ. Παπαδημητρίου και Ι. Παπαδόπουλος κινδυνεύουν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, και η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου αποκάλεσαν «προκλητική» τη συμπροφορά του Άρη και ειδικά του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου, οποίος χαρακτηρίστηκε η «πέτρα του σκανδάλου», ενώ τόνισαν πως η στάση των «κίτρινων» είχε σκοπό να τιμωρηθεί η Ένωση ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (21/11).

Ο Γ.Κοσμάς είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρούσαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε ότι ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι σχέσεις τους άλλωστε είναι άριστες. Ο πάγκος του Άρη ήταν περισσότερο όρθιος παρά καθιστός. Το γήπεδο έβραζε επειδή έβλεπε ότι η προκλητική στάση του Άρη έμενε ατιμώρητη. Περίμενα στη φυσούνα στο ημίχρονο για να προλάβω τις προκλήσεις και να μην τσιμπήσουμε και τιμωρηθούμε ενόψει Ολυμπιακού. Γι' αυτό κατέβηκε και ο Μελισσανίδης. Ο βοηθός προπονητής του Άρη κατευθυνόμενος στην φυσούνα έβριζε προς την εξέδρα. Δεν έχει καταγραφεί πουθενά αυτό, μια σπίθα αρκούσε για να εκραγεί η κατάσταση. Λειτουργήσαμε πυροσβεστικά, ο Νιαρχάκος ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Στο ημίχρονο έβγαλαν εμπρηστική ανακοίνωση με 20.000 κόσμο στο γήπεδο που μπορούσε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της»

Στη συνέχεια η Ε. Ρίζου πρόσθεσε: «Το παράπονο μου ειναι ότι δεν είναι εδώ ο Άρης. Αυτή η σκηνοθεσία ήταν για να τιμωρηθούμε και να παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο ήθελε να προλάβει τους παίκτες για να μην απαντήσουν στις προκλήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.