ΑΕΚ: Με το δεξί ο Γιαννίκης, «φωνάζει» για τη διαιτησία ο Ατρόμητος

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Οκτωβρίου 2021

Δια χειρός Παπαδόπουλου η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». 

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού θα μπορούσαν να είχαν δοθεί δυο πέναλτι στο πρώτο μέρος υπέρ των Περιστεριωτών, το ένα στο 0-0 και το άλλο στο 1-0. 



Μ΄ αυτή τη νίκη η Ένωση μοιράζεται τη δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο, ενώ βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. 

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παραμένει δίχως νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, που την φέρνουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» σημείωσαν οι Αραούχο (24΄), Τσούμπερ (78΄ πεν.) Βράνιες (80΄). 

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς - Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι- Σιμάνσκι (68’ Λε Ταλέκ), Σιμόες (84’ Σάκχοφ) – Γκαρσία (67’ Άμραμπατ), Τσούμπερ, Γέβτιτς (35’ λ.τρ. Μάνταλος) – Αραούχο (84’ Ανσαριφάρντ). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Πίριτς – Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο, - Βασιλαντωνόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς – Μουνίθ (70’ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (Κωτσόπουλος), Κουλούρης (69’ Μπεντινέλι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.