METROPOLIS 95.5

Αλεξίου: «Έτσι έκανα τον Γιαννούλη μπακ - Ρίσκο να φύγει ο Λουτσέσκου»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε
Αλεξίου: «Έτσι έκανα τον Γιαννούλη μπακ - Ρίσκο να φύγει ο Λουτσέσκου»

Την άποψη του τόσο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και τον Δημήτρη Γιαννούλη κατέθεσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ‘’Στη Σέντρα’’ ο έμπειρος προπονητής, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος τόνισε αρχικά για τον Λουτσέσκου ‘’ Είναι ένας προπονητής που ξέρει την ομάδα, τον κόσμο, τους παίκτες’’, ενώ για τον Κατερινιώτη μπακ αποκάλυψε πως ήταν αυτός που του άλλαξε θέση , κάνοντας τον ακραίο μπακ.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε: «Έχω την αίσθηση ότι θα παραμείνει , σε 10 ημέρες ξεκινάει η προετοιμασία και δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει ο Σαββίδης να αφήσει τον Λουτσέσκου τώρα. Είναι ένας προπονητής που ξέρει την ομάδα, τον κόσμο, τους παίκτες. Αν το κάνει τώρα θα είναι επιλογή ρίσκου, αν ήταν να το κάνει θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα, για να υπάρχει χρόνος να λειτουργήσει ορθά ο οργανισμός»

Για τους ρόλους Βιεϊρίνια – Μάτος: «Ο Βιεϊρίνια είναι ένα βαρύ όνομα , ξέρει την ομάδα, ξέρει τα αποδυτήρια, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποσύρθηκε τώρα από την ενεργό δράση και αυτό είναι σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να οργανωθεί και πιστεύω ότι θα μπορέσει να βοηθήσει ο Μάτος με την αγορά της Βραζιλίας».

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ανέφερε: «Τον είχα στην ομάδα μου, μπακ έγινε υπό τις οδηγίες μου για να μπορεί να ανεβαίνει ψηλά, να έχει πιο ελεύθερο χώρο μπροστά του, είναι ένας παίκτης σε ώριμη ηλικία και μακάρι να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ξανά».

Κομβική η στάση του Γιαννούλη

Σημαντικό ρόλο θα παίξει καιο ίδιος ο παίκτης που δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί, εκ νέου στον ΠΑΟΚ.

Βασική προϋπόθεση, είναι να συμφωνήσουν στα οικονομικά δεδομένα μίας συμφωνίας οι δύο ομάδες.

Εφόσον τα βρουν, ανοίγει ο δρόμος για να επιστρέψει ο Γιαννούλης στην Τούμπα. Εάν δεν τα βρουν, τότε ο δυναμικός αριστερός οπισθοφύλακας αναμένεται να συμφωνήσει με την ομάδα που θα καλύψει τα «θέλω» της γερμανικής ομάδας. Ο Γιαννούλης είναι σύμφωνος σε επίπεδο οικονομικής συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή η ιστορία, που έχει δικαιολογημένα πολύ μεγάλη αγωνία, αναμένεται να κλείσει το αργότερο, έως το τέλος της εβδομάδας. Ίσως και νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση το θέμα Γιαννούλη πρέπει να κλείσει άμεσα, γιατί ήδη έχει γίνει ένα μίνι σήριαλ. Το ζητούμενο είναι, να έχει ευχάριστο φινάλε για τον Δικέφαλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ