ΑΕΚ και Λέτσε για τον 21χρονο Ελληνοαυστραλό Κικιάνη

Διαβάστε το ρεπορτάζ
ΑΕΚ και Λέτσε για τον 21χρονο Ελληνοαυστραλό Κικιάνη

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Κικιανής, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Adelaide United (A-League Men), έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ.

Γνωστός για τις μεγάλες προοπτικές εξέλιξής του και την επιβλητική του παρουσία στην αμυντική γραμμή, ο νεαρός στόπερ ανεβαίνει συνεχώς στις λίστες αξιολόγησης ταλέντων σε όλη την Ευρώπη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το football360.com.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μπλοκάκι της «Ένωσης», έχοντας ως κίνητρο την ελληνική καταγωγή του παίκτη και τις υψηλές προοπτικές εξέλιξής του και φαίνεται πως παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

Το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει τόσο ενδιαφέρον της Λέτσε, ενώ τονίζει πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη επίσημες διαπραγματεύσεις ούτε έχουν κατατεθεί επίσημες προτάσεις στην Adelaide United, οι ενδιαφερόμενες ομάδες αναμένεται να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις ενόψει των επόμενων μεταγραφικών περιόδων, καθώς επιδιώκουν να ενισχύσουν το βάθος και τη νεανικότητα της αμυντικής τους γραμμής.

Πρεμιέρα με ελληνικό ενδιαφέρον – Κανάλια και ώρες μετάδοσης

19:45 Αραράτ – Σπάρτα Πράγας (MagentaSport 6)

19:45 Ομόνοια – Θέλτα (MagentaSport 5)

22:00 Άντερλεχτ – Λυών (MagentaSport 6)

22:00 Μίλαν – Μπενφίκα (MagentaSport 3)

22:00 Λεβερκούζεν – Τσέλιε (MagentaSport 5)

22:00 Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια (ΑΝΤ1 / MagentaSport 2)

22:00 Σάντερλαντ – Άλκμααρ (MagentaSport 7)

22:00 Στουρμ Γκρατς – Ρεν (MagentaSport 8)

22:00 Χάποελ Μπερ Σεβά – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (MagentaSport 9)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ