Μετά τα ξιφουλκήματά τους στη Βουλή, Κωνταντοπούλου και Γεωργιάδης μετέφεραν την κόντρα τους στον τηλεοπτικό αέρα, με τον Υπουργό Υγείας να καθιστά σαφές, σε δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και πάλι» ότι ενημερώθηκε, εν είδει κουτσομπολιού, από αστυνομικό φίλο του για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. «Η εικόνα της κυρίας Κωνσταντοπούλου με ρόμπα, 23.51, τα ξημερώματα και εσάς θα σας προκαλούσε γέλιο. Εγώ θα κάνω μήνυση στην κυρία Κωνσταντοπούλου, αύριο μάλιστα, για πολλά άλλα. Άλλωστε, συνέχεια κάθε μέρα, κάτι λέει, δεν υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Από την πλευρά της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του συνιστούν ομολογία σύνδεσης με «παρακρατικό θύλακα» εντός της ΕΛΑΣ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι «βυσματωμένη με μηχανισμούς παρακρατικού τύπου μέσα στα Αστυνομικά Τμήματα».
Απαντώντας στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να υποβαθμίσει το ζήτημα, την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. «Ο Χρυσοχοΐδης είναι ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δεν νοείται τέτοιου είδους θύλακες, να δρουν κάτω από τη μύτη του», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ξεκινά έρευνα για την ενημέρωση του Υπουργού Υγείας.