Ελεύθεροι αφέθηκαν και τα 23 άτομα που προσήχθησαν για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (26/1) στη Θεσσαλονίκη μετά την μεγάλη συγκέντρωση και την πορεία που ακολούθησε για τα Τέμπη.
Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά υπήρξε ένταση στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Μαργαροπούλου, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων.
Αργότερα σημειώθηκε και νέα ένταση όταν άγνωστοι αναποδογύρισαν και πυρπόλησαν κάδους στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Ιασωνίδου.
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 23 ατόμων για τα δύο περιστατικά. Σε βάρος των προσαχθέντων δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό και έτσι αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.
Δείτε στιγμιότυπα από τα επεισόδια:
* H κεντρική φωτογραφία είναι από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα.