Θάνατος 24χρονης στον Πειραιά: Πιθανή η αυτοχειρία-Τι κατέθεσε ο σύντροφός της

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, αν και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
Θάνατος 24χρονης στον Πειραιά: Πιθανή η αυτοχειρία-Τι κατέθεσε ο σύντροφός της

«Φως» στα αίτια της θανατηφόρας πτώσης της 24χρονης από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του συντρόφου της νεαρή.

Κατά την πολύωρη κατάθεσή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά ο 50χρονος σύντροφος της νεαρής, που σκοτώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/5) φέρεται να ανέφερε ότι την ώρα της τραγωδίας κοιμόταν, ωστόσο, ξύπνησε όταν η 24χρονη του είπε ότι δεν ένιωθε καλά. Λίγο αργότερα και ενώ την αναζητούσε, την εντόπισε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Παρά την άμεση έλευση διασωστών του ΕΚΑΒ η νεαρή μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Μέχρι στιγμής, η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι επικρατέστερο είναι το σενάριο της αυτοχειρίας, χωρίς βέβαια να μην εξετάζει όλο τα ενδεχόμενα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού δεν εντόπισαν ίχνη πάλης ή κάποιο στοιχείο που να δείχνει αναστάτωση, ενώ κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στη γειτονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ