Stoiximan Super League: Η τελική βαθμολογία των playoffs και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια
Η Stoiximan Super League έφτασε στο τέλος της, με την ΑΕΚ να είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη φετινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να τερματίσει στη δεύτερη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε τρίτος και ο Παναθηναϊκός στην τέταρτη θέση.
Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το μεγάλο στόχο, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δουλειά στη Λεωφόρο. Παρότι προηγήθηκε με 0-2 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική των playoffs, οι ασπρόμαυροι είδαν τους πράσινους να επιστρέφουν στο ματς και να ισοφαρίζουν, αποτέλεσμα που κόστισε τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε επίσης να κερδίσει την ΑΕΚ (1-1).
Αναλυτικά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη σεζόν 2026/27:
ΑΕΚ: Playoffs Champions League από το μονοπάτι των πρωταθλητών
Ολυμπιακός: 2ο προκριματικό Champions League από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών
ΠΑΟΚ: 2ο προκριματικό Europa League
Παναθηναϊκός: 2ο προκριματικό Conference League
ΟΦΗ: Playoffs Europa League (Νικητής Κυπέλλου)
Λουτσέσκου: «Δείξαμε...ηλιθιότητα, δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον»
Οτεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του και στο περιθώριο των δηλώσεών του ανέφερε τα εξής:
«Η λέξη απογοήτευση είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Απογοήτευση για τα γκολ που δεχτήκαμε, που δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τη μπάλα από τη περιοχή μας, για τις χαμένες ευκαιρίες, για όλα. Και για τις ωραίες στιγμές αλλά και για την… ηλιθιότητα που δείξαμε στο τέλος.
Δεν θέλω να συζητήσω κάτι για το μέλλον, θα προσερχόμουν ίσως για λίγη παραπάνω βοήθεια από εκεί… ψηλά, για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε φέτος και να αλλάξουμε τον τρόπο που θα αντιμετωπίζαμε τις δυσκολίες που μας προέκυψαν», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά στην κάμερα της COSMOTE TV.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Ο Ολυμπιακός έφυγε με το Χ από την Allwyn Arena και πάει στα αστέρια
- Σοκ για τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο: Ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει με Τσέριν και Ταμπόρδα
- Λουτσέσκου: «Δείξαμε...ηλιθιότητα, δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον»
- ΠΑΟΚ-Europa League: Ευρωπαϊκή εκκίνηση στα τέλη Ιουλίου-Πότε θα δώσει το πρώτο ματς