Στις 21 Δεκεμβρίου η γιορτή του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του Συλλόγου
Μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην ιστορία, τους ανθρώπους και τις στιγμές που σημάδεψαν την εκατοντάχρονη πορεία του ΠΑΟΚ προετοιμάζει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Η μεγάλη επετειακή γιορτή για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.
Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην ιστορία του ΠΑΟΚ και συνέβαλαν στη διαδρομή του Συλλόγου μέσα στον χρόνο. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σημαντικές βραβεύσεις, τιμώντας πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του Δικεφάλου.
Ξεχωριστή θέση στη βραδιά θα έχουν και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «100% ΠΑΟΚ: 100 Άτομα, 100 Χρόνια ΠΑΟΚ!», μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν 100 πρόσωπα που αποτελούν κομμάτι της εκατοντάχρονης διαδρομής του Συλλόγου.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση αναμένεται να γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα.
Η ανακοίνωση: «Στις 21 Δεκεμβρίου η γιορτή του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια
Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή του Α.Σ. ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.
Μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στην ιστορία και τους ανθρώπους που έγραψαν τη δική τους σελίδα στην εκατοντάχρονη πορεία του ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σημαντικές βραβεύσεις.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν και οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «100% ΠΑΟΚ: 100 Άτομα, 100 Χρόνια ΠΑΟΚ!».
Η μεγάλη επετειακή βραδιά αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή στο έτος των 100 χρόνων του Συλλόγου.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».