Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σφυρίγματα του Νορβηγού διαιτητή, Ροχίτ Σάγκι, στο χθεσινό (11/1) παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ (1-1), επομένως το Metropolis 95.5 ανοίγει τον φάκελο «διαιτησία». Ο Γιώργος Σπανέας, πρώην διαιτητής, μίλησε στην εκπομή «Τρίτο Ημίχρονο» στην οποία ανέλυσε το τι συμβαίνει στην ελληνική διαιτησία.
Αναλυτικά:
«Δεν είναι μόνο ο Λανουά, αλλά και η ΚΕΔ, η οποία έχει εκλεγεί παμψηφεί από την Εκτελεστική Επιτροπή. Βέβαια, είναι απέναντι ο Ολυμπιακός που είναι... βουνό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για την επιλογή του Γκαγκάτση να ορίσει Έλληνες διαιτητές στο Κύπελλο: «Εγώ συμφωνώ με το τόλμημα του Μάκη Γκαγκάτση, πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή. Εγώ επιμένω με την πρόθεση του κ. Γκαγκάτση, Έλληνες στο χορτάρι, ξένοι στο VAR. Τόσα χρόνια τη διαιτησία πήραν στα χέρια τους κάποιες ενώσεις. Έπρεπε όμως να αρχίσει η αναδιάρθρωση και η παραγωγή νέων διαιτητών. Οι διαιτητές είναι μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα, δεν είναι ο προπονητής που μπορεί να κάνει ένα λάθος».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify