Σκληρή κριτική Ρούνεϊ κατά Τούχελ: «Δεν γίνεται να προηγείσαι με 1-0 και μετά να παραδίνεσαι»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε
Σκληρή κριτική Ρούνεϊ κατά Τούχελ: «Δεν γίνεται να προηγείσαι με 1-0 και μετά να παραδίνεσαι»

Η Αργεντινή έκανε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου να μην επιστρέψει στο... σπίτι , καθώς πραγματοποίησε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Αγγλία και πήρε αυτή το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που έφερε σκληρή κριτική απέναντι στα «λιοντάρια».

Στο επίκεντρο αυτής της κριτικής μπαίνει ο Τόμας Τούχελ , με τον Γουέιν Ρούνεϊ να θεωρεί υπεύθυνο τον έμπειρο τεχνικό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο BBC.

«Νομίζω ότι οι αποφάσεις που πήρε ο Τούχελ, και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό, μας στοίχισαν απόψε. Η Αγγλία ήταν σε κατάσταση πανικού. Δεν γίνεται να προηγείσαι με 1-0 και μετά να παραδίνεσαι. Πρέπει να συνεχίσεις να απειλείς. Η Αργεντινή ήταν αυτή που είχε την πίεση και εμείς μείναμε όλοι πίσω», σημείωσε ο Άγγλος άλλοτε μεγάλος φορ.

«Ήξερα ότι αυτό θα γινόταν όταν είδα τις αλλαγές. Σκοράραμε και μετά βάλαμε αμυντικούς. Γιατί; Έπρεπε να είμαστε γενναίοι μετά το 1-0, όχι φοβικοί! Το μήνυμα με τις αλλαγές από τον πάγκο ήταν να προστατέψουμε το προβάδισμά μας και αυτό είναι επικίνδυνο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Αργεντινή. Είναι κρίμα, γιατί θα αναρωτιόμαστε για χρόνια τι μπορούσε να είχε γίνει αν δεν κλεινόμασταν πίσω», πρόσθεσε.

Σκαλόνι: “Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλμπισελέστε αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του: “Δεν έχω λόγια. Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτή την ομάδα και για τον κόσμο μας. Δεν σταματούν ποτέ να με εκπλήσσουν. Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια όσα συνεχίζουν να δείχνουν αυτοί οι παίκτες. Είμαστε πραγματικά μοναδικοί. Αυτοί οι άνθρωποι μάς εμπνέουν να συνεχίζουμε να νικάμε. Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Μέσι για να αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία; Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία γι’ αυτό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ